Birden fazla LinkedIn hesabınızın olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Kullanmaya calıştığınız e-posta adresinin başka bir hesapla daha onceden ilişkilendirildiğini belirten bir mesaj alırsanız, bu durumda muhtemelen bu e-posta adresini kullanan farklı bir LinkedIn hesabına sahipsiniz demektir. Farklı e-posta adresleri kullanmanız halinde bu durum ortaya cıkabilir.
Not: Bağlantılarınızı başka bir hesapta birleştirme seceneği şu an icin yalnızca masaustu surumunde kullanılmaktadır. Hesaplarınızı birleştirmek icin lutfen masaustunuzden LinkedIn’de oturum acın.
Diğer hesaplarınızı bulmak icin LinkedIn’de adınızı arayın. Arama sonuclarınızdan:
- Siz simgesi olan profil, oturum actığınız hesabı gosterir.
- Bilgilerinizi paylaşan ancak Siz simgesine sahip olmayan hesap, yinelenen hesaptır.
Her iki hesapta oturum acabiliyorum
Tutmak istediğiniz hesapta, LinkedIn ana sayfanızın en ust kısmında yer alan Ben simgesini tıklayın.
Acılır listeden Ayarlar ve Gizlilik’i secin.
Hesap sekmesindeki Hesap yonetimi bolumunde, LinkedIn hesaplarını birleştirme oğesinin yanındaki Değiştir’i tıklayın.
Kapatmak istediğiniz hesabın e-posta adresini ve şifresini girin.
Gonder‘i tıklayın.
Doğru hesabı kapattığınızı onaylayın ve Devam et‘i tıklayın.
Hesap birleştirme işlemini onaylamak istediğiniz hesabın şifresini girin ve Gonder’i tıklayın.
Birincil hesabınızdaki e-posta adresinize onay bildirimi gonderilir.
Onemli: Kendi kendine birleştirme işlemi yalnızca kapatmak istediğiniz hesabın bağlantıları ile e-posta adresini aktarır. Kapatmak istediğiniz hesabın arşivini indirebilirsiniz. Hesap verilerinize erişme ve yinelenen hesabın arşivini nasıl indireceğiniz konularında daha fazla bilgi edinin.
Aşağıdaki ogeler birleştirilmez:
- Profil iceriği (yazılanlar ve/veya medya)
- Duzenlemeler
- Onaylar
- Tavsiyeler
- Kaydedilen makaleler
- Oncelikle Premium aboneliğinizi iptal edin.
- Bekleyen iş ilanlarını veya listelerini iptal edin.
- Tum Reklam Kampanyalarını iptal edin.
Birleştirmek ve kapatmak istediğiniz hesabın Oturum acma sayfasına gidin ve Şifrenizi mi unuttunuz? linkini tıklayın.
Kapatmak istediğiniz hesapta, kayıtlı e-posta adresini girin ve Kodu gonder'e tıklayın. Boylece şifre sıfırlama linki bu e-posta adresine gonderilir.
Bu hesaba tekrar erişim kazandığınızda, yukarıda gosterilen senaryolardan durumunuza en uygun olanın yonergelerini uygulayın.
Oturum acamıyorum - E-posta adresime erişemiyorum
Yinelenen hesapları birleştirmenize yardımcı olabilmemiz icin kapatmak istediğiniz hesabın e-posta adresini belirtmeniz gerekir. Kaydettiğiniz e-posta adresinin hangisi olduğundan emin değilseniz lutfen gecerli veya onceki iş, okul veya bireysel e-posta adresleriniz dahil hesabınızla bağlantılı olabilecek herhangi bir e-posta adresini girin. Ayrıca bu e-posta adreslerinin turevlerini de deneyebilirsiniz. (diğer bir deyişle - .com, .com.tr, @Googlemail.com, adınızın baş harfi soyadınız@ vb.).
Kullandığınız e-posta adresini hatırladıysanız ancak soz konusu e-posta adresine erişemiyorsanız lutfen kimlik doğrulama işlemi ile ilgili adımları takip edin.
Her iki hesapta oturum acabiliyorum; hesaplarımdan birinin 0 bağlantısı var
Bir hesaba ait bağlantı sayısını gormek icin, LinkedIn ana sayfanızda Ağım sekmesini tıklayın ve Bağlantılar‘ı secin.
Kapatmak istediğiniz, 0 bağlantıya sahip olan hesapta oturum acın
LinkedIn ana sayfanızın ust kısmındaki Ben simgesini tıklayın.
Acılır listeden Ayarlar ve Gizlilik’i secin.
Hesap sekmesindeki Hesap yonetimi bolumunde, LinkedIn hesabınızı kapatma oğesinin yanındaki Değiştir’i tıklayın.
Hesabınızı kapatmayı tamamlamayla ekrandaki yonergeleri izleyin.
Hesabınız kapatıldıktan sonra 48 saat bekleyin, ardından kapatılan hesabınızdaki e-posta adresini diğer hesabınıza ekleyin. Boylece, yinelenen hesapların gelecekte oluşturulması onlenecektir.