Erol Bulut: Taraftarlara iyi bir futbol izlettiremedik
"Rakibe top verip, pas yollarını kapattık"
(Cağdaş Atan'a yanıt) "Yorum yapmak istemiyorum. Skora baksın" Cağdaş Atan: Beklediğim gibi olmadı"Oyun tamamen elimizdeydi""Kimseyi hedef gostermedim hakarette bulunmadım""5 buyuk lige baktığınız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım azdır" Mustafa AKIN/ İSTANBUL, -
Super Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahce, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, "Bugun belki herkesin onunde televizyon karşısında oturan taraftarlara iyi bir futbol izlettiremedik. İlk yarı istediğimiz gibi bir oyun oldu. Rakibin arkasında gecip iyi pozisyonlar değerlendirmekti. Rakip de iyi pozisyonlara girdi. İkinci yarı istediğimiz oyunu daha fazla ortaya koyduk. Golu bulduk, penaltımız da var. Rakip yuzde 70 oyuna sahip oldu ama bu bizim istediğimizdi. Planladığımız gibiydi. 3 puandan mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi."RAKİBE TOP VERİP, PAS YOLLARINI KAPATTIK"Rakiplerini her macta analiz ettiklerini dile getiren Erol Bulut, "Bu macta da analiz ettik. Gecen sene calıştırdığım takım. Gecen senedeki sistem hala var. Bu sene onu biraz geliştirdiler, topa sahip oluyorlar. Her zaman topa sahip olup mac kazanamıyorsunuz. Bugun rakibe top verip, pas yollarını kapattık. Bu şekilde karşılık verdik" diye konuştu. "YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM. SKORA BAKSIN"Erol Bulut, Alanyaspor Teknik Direktoru Cağdaş Atan'ın, "5 buyuk lige baktığınız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım azdır" şeklindeki acıklamasına, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Skora baksın" diyerek cevap verdi.Coğu macta topa sahip oldukları halde lehlerine ceviremediklerini de dile getiren Erol Bulut, "Her zaman topa sahip olup mac kazanamıyorsunuz. Bugun biz de oyle yaptık" şeklinde konuştu. CAĞDAŞ ATAN: BEKLEDİĞİM GİBİ OLMADIAytemiz Alanyaspor Teknik Direktoru Cağdaş Atan da, "Az once de yayıncı kuruluşta soyledim, soyunma odasında bayağı duşundum ne soyleyebilirim diye. Biraz dikkatli konuşmam gerektiğini duşunuyorum. Benim beklediğim gibi olmadı. Benim takımım istediğim gibi oynadı ama kafa kafaya bir mac beklerdim. Pozisyonlara da girdik, cevirme şansı da geldi ama ceviremedik. Her gittiğim deplasmanda rakibe ustunluklerini kabul ettiriyorlar. Bununla da devam ettireceğiz. İlk gol de tesadufen geldi. Maalesef bizim oynadığımız ama kaybettiğimiz bir mac oldu" dedi."OYUN TAMAMEN ELİMİZDEYDİ"Cağdaş Atan, son haftalarda takımda yaşanan duşuşle alakalı yoneltilen bir soru uzerine de, "Bizim her hafta hemen hemen karşılaştığımız sorulardan bir tanesi. Periyotla alakası yok, oradan cıktık. Takım bugun iyi durdu. 2-0 dan sonra biraz kontra atak şansı verdik ama oyun tamamen elimizdeydi. Takımımı kutluyorum. Biraz daha kaliteyi arttırırsak gerekli takviyelerle ileride diğer takımların bize uyguladığı daha uretici oyuncularla guclu bir kulubeyle bu sorunları aşacağımızı duşunuyorum. 4 maclık bir periyot var deplasmanda kaybettiğimiz" ifadelerini kullandı."KİMSEYİ HEDEF GOSTERMEDİM, HAKARETTE BULUNMADIM"Beşiktaş macında basın mensuplarından soru gelmemesi uzerine verdiği tepki ile ilgili acılamalarda bulunan Cağdaş Atan, "Biraz daha fazla takip edilseydi Alanyaspor daha iyi olurdu. Ben orada hicbir kimseyi hedef gostermedim, hakarette bulunmadım. Cıkarken soylediğim bir kelime var. Flaş roportajda aynısını soyleyeceksem basına da gelmeye gerek yok dedim. Basına gerek yok anlamında demedim. Biz zaten oradaki yerel medya mensuplarının soru sormak icin olmadıklarını biliyoruz. Biz soruları kağıt uzerinden bekledik. Ben oyle bir reaksiyon alacağını duşunmemiştim. Ben futbol konuşmak adına hayal kırıklığı yaşamıştım. Pandemi ile ilgili medyaya kapatmış gozuksek de bizde de Covid-19 vakaları goruldu. Cok oyuncu Covid-19'a yakalandı. Biz basın arkadaşları da korumak icin yaptık. Olay cok buyudu ama espriyle tatlıya bağlamaya calıştık. Roportaj talepleri bulunuyor. Ben buraya kadar 52 roportaj teklifi aldım. 15-16 haftada 52 roportaja cıksak ne duşunursunuz benim hakkımda" diye konuştu."5 BUYUK LİGE BAKTIĞINIZ ZAMAN TOPU RAKİBE VEREREK ŞAMPİYON OLAN TAKIM AZDIR"
Cağdaş Atan, "5 buyuk lige baktığınız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım azdır" diyerek, "Ben oyle duşunuyorum. Fenerbahce en buyuk camialardan biri, başarılı da bir hocaları var ve ben daha iyi bir oyun bekliyordum ama bizim istediğimiz gibi olmadı" şeklinde konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa AKIN