GAİN Medya yayın hayatına başladığı gunden beri buyuk ovguler almaya devam ediyor. İcerikleriyle birbirinden başarılı ismi bir araya getiren platformda yer alan 10 Bin Adım adlı dizi hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler icin derledik.
[h=3]10BİN ADIM GAİN İZLE![/h]GAİN 10 Bin Adım Dizisi yalnızca GAİN'in mobil uygulaması uzerinden izlenebilecektir. Platform butun akıllı uygulamalara indirilebilecek GAİN Medya uygulaması uzerinden uyelik sağlanarak izlenebilecektir. Dizi Ocak ayından itibaren izlenebilir oldu.
GAIN 10 BİN ADIM KONUSU NEDİR?
Devin Ozgur Cınar ve Engin Gunaydın'ın baş rollerini paylaştığı Gain dizisi "10 Bin Adım", Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak. Gain'in ilk dizisi olma ozelliğine sahip dizide, Ezgi ve Memet adında iki eski sevgilinin sağlıklı bir yaşam adına birlikte gunde 10 bin adım atmaya karar vermeleriyle Caddebostan taraflarında bir yerlerde acılışını yapıyor. Onların her bin adımının bizim icin birer dakikaya denk duştuğu bu gunluk yuruyuşleri sırasında konuştukları konulara ve başlarına gelen olaylara tanıklık ediyoruz.Her bolumu yaklaşık on dakikadan oluşacak ve dikey formatta yayınlanacak diziyi Devin Ozgur Cınar kaleme alırken, yonetmen koltuğunda ise Duygu Guzelmeric oturuyor.
Komedi turunde olan dizi, İngiliz kara mizahına da yakın bir isim tatta, hatta belki daha iyi. Cok beğenilen dizide, başroller arasındaki inanılmaz uyumun yalnızca oyunculuklarına değil senaryoya da yansıyor.

Gain 10 Bin Adın'da başarılı oyuncular Engin Gunaydın ve Devin Ozgur Cınar rol alıyor.
DEVİN OZGUR CINAR KİMDİR?
Devin Ozgur Cınar, 21 Haziran 1973 tarihinde Zonguldak'ta doğmuştur. 4 yaşındayken ailesi ile İzmir'e taşındı. İlkokul, ortaokul ve Liseyi İzmir'de bitirdi. Sonra Ankara Hacettepe Universitesi Devlet Konservatuarında tiyatro eğitimi almaya başladı ve 1995 yılında mezun oldu.
1998 yılında "İkinci Bahar" dizisinde Turkan Şoray'ın kızı Cennet Suruc karakterine can vermiştir.
2000 yılında Yonetmeni "Abuzer Kadayıf" adlı sinema filminde Metin Akpınar, Talat Bulut, Sibel Turnagol ile birlikte oynamıştır.
2005 yılında yapımcılığını Osman Yağmurdereli'nin yaptığı "Kopek" adlı dizide Erkan Petekkaya, Burak Sergen, İpek Tuzcuoğlu, Cuneyt Arkın, Mustafa Avkıran, Kerem Atabeyoğlu ile birlikte başrol oynadı.
Devin Ozgur Cınar, "Geriye Kalan" adlı filmde Erkan Bektaş ve Şebnem Hassanisoughi ile başrolde oynamıştır. Bu film ayrıca 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yonetmen ve En İyi Kadın Oyuncu Odullerini kazanmıştır
Devin Ozgur Cınar, 2013 yılında "Sevdaluk" adlı dizide Erdal Ozyağcılar, Demet Akbağ, Cengiz Bozkurt ve Merve Erdoğan gibi oyuncularla beraber oynadı.
ENGİN GUNAYDIN KİMDİR?
Engin Gunaydın 29 Ocak 1972 tarihinde Tokat'ın Erbaa ilcesinde doğan Turk komedyen, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Bir Demet Tiyatro ile televizyon hayatına başlayan, Aşkım Aşkım ve Zaga'da daha geniş kitlelere kendini tanıtan Gunaydın 2004 yılında Burhan Altıntop rolu ile Avrupa Yakası'nda patlama yaşar. Engin Gunaydın, Garanti Bankası reklamında da oynadı. Engin Gunaydın 2008 yılında Turk Ekonomi Bankası'nın reklam yuzu oldu, 2009'da da yeni reklamlarında oynadı.
Gunaydın, 29 Ocak 1972 tarihinde Tokat'ın Erbaa, Tanoba ilcesinde doğdu. İlkoğretimi Turhal'da, ortaoğrenimini Erbaa'da tamamlamıştır. Lisede, her sene yapılan okullar arası tiyatro yarışmasında aldığı odul sonrası, juri uyelerinin Gunaydın'ı konservatuvara gitmesi yonundeki ısrarlarıyla oyunculuk hayatına ilk girişi yaptı. Ailesi onu meslek sahibi olsun diye ablasının yanına, yani İzmit'e yollamıştır. Fakat o İzmit'te tiyatroya girdi. Oradan Hacettepe Universitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi, yatay gecişle Mimar Sinan Konservatuvarı'na girdi.
Engin Gunaydın, asıl cıkışını Gulse Birsel'in kendisini fark etmesiyle Avrupa Yakası'na katılarak yakaladı. Burada "Burhan Altıntop" karakterini canlandırarak buyuk ilgi gordu. Dizinin 14 Eylul 2005 tarihindeki 3. Sezon'da giriş yapan Gunaydın, dizide İdare Muduru rolunu canlandırdı ve dizinin 24 Haziran 2009 tarihindeki son bolumune kadar devam etti.