Tokat'ta, Valilik koordinesinde yurutulen Kitap Tokat kapsamında 2020-2021 okuma kulturu ikinci odul toreni duzenlendi.
Z-Kutuphane'de Kitap Tokat kapsamında 2020-2021 okuma kulturu ikinci odul toreninde dereceye giren oğrencilere odullerini verildi.
Vali Ozan Balcı, burada yaptığı konuşmada, 21 Eylul-30 Ekim donemini kapsayan ve "http://kitaptokat.gov.tr" sistemi uzerinden gercekleşen kitap okuma yarışmaları odul toreninin il ve ilcelerde eş zamanlı yapıldığını soyledi.
Cocuklara kitap dağıtılmasına kadar kitapla ilgili cok guzel işler yapıldığına işaret eden Balcı, "Yapılan bu işlerin hepsi oğretmenlerimiz, velilerimizin desteği ile yapılıyor. Cok guzel gidiyor, tebrik ediyorum. Onlara destek veren Milli Eğitim teşkilatımız, kaymakamlarımız, belediyelerimiz, il ozel idaremiz, meclis başkanımız, genel sekreterimiz, kurum amirlerimiz ve Tokatlı hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Her şey cocuklarımız, oğrencilerimiz, eğitim, bilgi, kultur icin. Kısacası milletimizin ve memleketimizin geleceği icin." dedi.
Balcı, daha sonra en cok kitap okuyan oğrencilere ceşitli hediyeler verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ekber Turkoğlu