BUYUKCEKMECE D-100 Karayolu'nda otomobil surucusunun, tartıştığı motosikletliye bilerek carpıp kactığı iddia edildi. Yaşananlar kask kamerasına yansıdı.Olay, dun akşam saat 20.30 sıralarında D-100 Karayolu Buyukcekmece mevkiinde yaşandı. İddiaya gore, Rıfat Ateşoğlu (25) 34 BCG 955 plakalı motoruyla işinden evine giderken Edirne istikametinde otomobil surucusu Cengiz E. ile tartıştı. Aracı gectikten sonra motosiklet surucusu yoluna devam ederken, Cengiz E. otomobili ile Ateşoğlu'nu takip edip carptı. Carpmanın etkisiyle motosiklet surucusu yere duşerken, 200 metre kadar suruklendi. Ateşoğlu kaza sonrası hafif şekilde yaralanırken, Cengiz E. olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşananlar motosiklet surucusunun kask kamerasına yansıdı.
"BU OLDURMEYE TEŞEBBUS, BUNUN BAŞKA ACIKLAMASI OLAMAZ"
Yaşananları anlatan motosiklet surucusu Rıfat Ateşoğlu, "Olay, dun gece işten evime donerken Mimaroba istikametinde yaşandı. Evime donuyordum, eşim arabayla arkadan geliyordu. Giderken, onume kırdı arac. Ben el yaptım. Kufur yoktu zaten olsa bile kasktan dolayı yapamazdı. Baktım 4 tane adam, bunlarla uğraşılmaz deyip, 2 aracın gecerek one gectim. Bakmadım bile arkama, gelmiyorlar zannediyorum. Baktım bir araba belirdi. Kacma fırsatı bulamadan beni duşurdu. Bir iki takla attım. Motosiklet bir 200 metre kadar suruklendi. Kasten carpıyor. Bu oldurmeye teşebbus, bunun başka acıklaması olamaz. Zaten savcılıkta da aynı şekilde suc duyurusunda bulunacağım" ifadelerini kullandı. "PİŞKİN PİŞKİN 'BENDEN ŞİKAYETCİ OLURSAN, BEN DE SENDEN OLURUM' DEDİ"Ateşoğlu daha sonra otomobil surucusu Cengiz E. ile goruştuğunu belirterek, "Kendileri ile de goruştum. 'Benim hastane masraflarımı, hasarımı karşılarsanız, herhangi bir şikayette bulunmayacağım' dedim. O da ilk başta 'Buyutmeyelim' dedi. Ardından bir daha aradı. Pişkin pişkin 'Benden şikayetci olursan, ben de senden olurum' dedi. Zaten kamerada goruntuler var" dedi.
- İstanbul