YALOVA'da arkadaşına ait sandalla acıldığı denizde kaybolan Umit Cakmak'ı (29), arama-kurtarma calışması 2'nci gunde de devam ediyor. Kardelen Cakmak, eşini arama kurtarma calışmalarını gozyaşları icinde takip ederken, teyze Fatmagul Cakır, "Cıkıp gelmesini, 'şaka yaptım' demesini bekliyoruz" dedi.
Yalova'nın Ciftlikkoy ilcesindeki bir otelde calışan Umit Cakmak, gecen carşamba gecesi arkadaşına ait sandalla denize acıldı. Cakmak'tan haber alamayan yakınları, polis ve jandarma ekiplerini aradı. İhbar uzerine İl Emniyet Mudurluğu Deniz Liman Şube Mudurluğu'ne bağlı Deniz Polisi, Jandarma Genel Komutanlığı, AFAD, Dalış Emniyet Guvenlik Arama ve Kurtarma Timi'nden oluşan ekip, dun sabah Marmara Denizi'nin Ciftlikkoy acıklarında arama-kurtarma calışması başlattı.

ARAMA-KURTARMA CALIŞMASI 2'NCİ GUNUNDEUmit Cakmak'ı arama- kurtarma calışmaları, 2'nci gunde de devam ediyor. Yaklaşık 50 kişilik ekip, karadan ve denizden yurutulen calışmalarda, Cakmak ve sandalı arıyor. Havadan sahil guvenlik helikopterinin de destek verdiği calışmaları, Cakmak'ın ailesi ile arkadaşları da takip ediyor.'GORENLER POLİSE HABER VERSİN'Gozyaşları icinde eşinden gelecek iyi haberi bekleyen Kardelen Cakmak, "Kendisini arama calışmaları devam ediyor. Biz umutluyuz. Sandal daha bulunmadı. Henuz hicbir iz yok. Eşimi goren, duyan olursa lutfen polislere haber versin. Kendisini bekleyen bir ailesi ve cocuğu var" dedi.'ALLAHA SIĞINDIM'Umit Cakmak'ın teyzesi Fatmagul Cakır da "Birden cıksın gelsin, 'Şaka yaptım teyze' desin. Benim oğlum geri gelsin. Benim cocuğum sağ salim geri gelsin. Diyecek hicbir şeyim yok. Allah'a sığındım. Allahım geri getirsin oğlumu" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Cem Mete OKUR