Fraport TAV Antalyaspor'un 19 yaşındaki golcusu Gokdeniz Bayrakdar, her gecen sene daha iyi bir performans sergileyerek ilerleyen yıllarda Super Lig'in gol kralı olmayı hayal ettiğini soyledi.
Gecen sezon Kocaelispor formasıyla 3. Lig'de gosterdiği performansla Super Lig ekiplerinin dikkatini ceken Gokdeniz Bayrakdar, sezon başında Fraport TAV Antalyaspor'a transfer oldu.

Akdeniz ekibiyle cıktığı ilk macta Beşiktaş karşısında gol sevinci yaşayan 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon Super Lig'de 16 karşılaşmada 680 dakika takımının formasını terletti.
Super Lig'de 3, Turkiye Kupası'nda ise bir gol atma başarısı gosteren Gokdeniz Bayrakdar, teknik direktor Ersun Yanal'ın en fazla uzerinde durduğu oyuncular arasında yer aldı.
Sahada mucadeleci futboluyla taraftarın da gonlunu kazanan Gokdeniz Bayrakdar, AA muhabirine, Kocaelispor'un altyapısında yetiştiğini, kulubun kardeş takımına transferinin gercekleşmesinin kendisi icin de anlamlı olduğunu soyledi.
"Oynadıkca gelişeceğime, heyecanımı da yeneceğime inanıyorum"
Cocukluk yıllarından bu yana Super Lig hayali kurduğunu vurgulayan genc futbolcu, Antalyaspor'a transferinden dolayı cok mutlu olduğunu dile getirdi.
Yoneticileri, futbolcuları, taraftarı ile buyuk bir kulup ve camiada bulunduğunu kaydeden Gokdeniz Bayrakdar, "Bunu gercekten hissettim. İlk macımda da golle başlamak beni motive etmişti. Ersun Yanal hocamın gelmesiyle yeni bir oyun duzenine gectik. Ona gore oynamaya calışıyorum. Kısa surede ust sıralara cıkacağımıza inanıyorum. Maclara cıkarken buyuk bir heyecan yaşıyorum. Bazı maclarda aşırı heyecanlı oluyorum. Bu da bende bazen baskı oluşturuyor. Genc bir futbolcuyum. Oynadıkca gelişeceğime, heyecanımı da yeneceğime inanıyorum." diye konuştu.
"Podolski ve Nuri Şahin ile oynadığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum"
Kırmızı-beyazlı formayla attığı gollerin ardından buyuk bir mutluluk yaşadığına dikkati ceken Gokdeniz Bayrakdar, "Antalyaspor formasıyla ligde 3 golum var. Hedefim bu yıl 8 ya da 9 gole ulaşmak. Her gecen yıl biraz daha ustune koyarak devam edeceğim. Gol kralı olmak isterim ama bu ilerleyen zamanda, olgunlaştıkca olacaktır." ifadelerini kullandı.
Gokdeniz Bayrakdar, Antalyaspor'da onemli futbolcular ile antrenman yaptığını belirterek, şunları kaydetti:
"Podolski ve Nuri Şahin ile oynadığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum. Super Lig'deki ilk yılımda onlarla aynı maca, aynı antrenmana cıkmak bile gurur verici. Onlardan cok şey oğreniyorum. Antrenmanlarda takımdaki ağabeylerimi dikkatle takip ediyorum. Her hareketlerine bakıyorum. İnşallah saha ici ve saha dışında onlardan oğreneceğim cok şey var. 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyiyorum. İnşallah kısa surede once Umit Milli ardından da A Milli Takım'da forma giymek istiyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Bekir Bektaş