Kurtlar Vadisi Kaos dizisi oldukca merak ediliyor. Peki Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Hangi kanalda ve hangi gun yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kimler? Memati, Cakır, Polat olacak mı? Yeni kadroda kimler var? Tum detaylar haberimizde.
[h=3]KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?[/h]Kurtlar Vadisi Kaos dizisi 2021 yılında Şubat ayında Show TV'de başlayacak.

Henuz yayın gunu belli olmadı fakat Kurtlar Vadisi'nin eski yayın gunu Perşembe idi. Kurtlar Vadisi Kaos da aynı şekilde Perşembe gunu yayınlanabilir. Henuz kesin bir bilgi mevcut değil.
KURTLAR VADİSİ KAOS OYUNCULARI KİMLER?
Kurtlar Vadisi ile ozdeşleşmiş Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin kadrosunda yer alacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosu ile ilgili herhangi acıklama yapılmadı. 2021 yılına resmen bomba gibi duşecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi dizi izleyicileri tarafından buyuk bir heyecanla bekleniyor. 2021 Şubat ayında ekranlara geleceği de soylenen haberler arasında yer arıyor Yine dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yapılan acıklamalar kapsamında dizinin senaryosunun yazıldığı da dile getirildi.
Sosyal medyada başlayacağı iddia edilen Kurtlar Vadisi Kaos'un tanıtım videosu da yayınlandı.
Dizinin tanıtım videosu en cok izlenenler arasına girdi. İşte ilk goruntuler...
Kurtlar Vadisi Kaos Kurtlar Vadisi Kaos Kurtlar Vadisi Kaos Dizinin ilk tanıtım fragmanı sosyal medyaya duşerken Kurtlar Vadisi'nin en eski oyuncularından Erhan Ufak dizi hakkında konuştu.
NECATİ ŞAŞMAZ DİZİ HAKKINDA ŞU DETAYLARI PAYLAŞTI:
"Kaos yonetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dunyayı kaosa yoneltip, kaos ile yonetmek. Biz de bu kaos yonetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl cıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya calışacağız...
Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya calışacağız." Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sozlerle ortaya koydu:
"Yakın coğrafyamızda, korfez olsun, bu civardaki ulkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden mujde verebilirim."
Kurtlar Vadisi oyuncularından Erhan Ufak katıldığı bir yayında "Kurtlar Vadisi bir gun başlayacak inşallah. Cunku biz orada final yapmadık. Yapımcılar herhangi bir kararı tam olarak vermediler. İnsanları umutsuzluğa goturmek istemem. Ama tam belli olmadı. Eninde sonunda başlayacak." ifadelerini kullandı.
KURTLAR VADİSİ KAOS KONUSU NE?
Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde dunyayı kaosa cevirecek olan yonetim şekli dizinin konusu olacak. Ancak kaostan kurtulma yontemleri dizi icerisinde işlenecek Yine dizi icerinde bir kaos cıkması durumunda insanların hayatlarının nasıl değişeceği ve ellerinden nelerinin gideceği de ekranlara yansıtılacak Tum bu gelişmelerin anlatılacağı Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 Şubat ayında yayınlanacak olan ilk bolumu diz izleyicileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor