Trabzonspor Kulubu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transferde Abdullah Avcı'nın talepleri doğrultusunda belirlediği isimlerle temas halinde olduklarını belirterek, "Hocanın belirlemiş olduğu isimlerle goruşmelerimiz devam ediyor. Fazla da uzun sureceğini duşunmuyorum" dedi.1-0 kazandıkları Goztepe karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Ağaoğlu, galip geldikleri icin mutlu olduklarını soyledi. 'Galip geldiğimiz, 3 puan aldığımız bir mac' diyen Ağaoğlu, "Ozellikle son 9 hafta geneline baktığımız zaman 6 galibiyet, 2 beraberlik, bir mağlubiyet var. Abdullah hocanın gelişiyle birlikte takımın artan bir performansı var. Yavaş yavaş oturan bir takım sistemi var. Hem Karagumruk hem de bu macta oyunun buyuk bolumunde topun hakimi Trabzonspor'du. Mucadele olarak goze hoş gelen, istatistiklere de baktım yanılmıyorsam 600'e yakın pas yapmışız. Bu da Goztepe'nin pas oranının iki katına yakın. Bunlar futbolu guzelleştiren, seyir zevkini artıran oğeler. İlerleyen haftalarda taşlar yerine oturacak. Neticede 1-0 ve alınan 3 puan var" dedi.
"TEMAS HALİNDE OLDUĞUMUZ 1-2 OYUNCU VAR""Transferde hocanın talepleri doğrultusunda onun belirlediği isimler olduğunu kaydeden Ağaoğlu, "Onlarla goruşuyoruz. Berat da gecen sene Haziran ayından beri goruşme halinde olduğumuz, hatta bu Ağustos doneminde transferini gercekleştirmeyi duşunduğumuz bir isimdi. Hoca da geldikten sonra belirlemiş olduğu isimlerin başındaydı. Sıkıntılı bir surec yaşadık ama dun akşam hem Berat hem de kulubuyle anlaşarak kadromuza kattık. Surec neyi gosterir bilemiyorum ama temas halinde olduğumuz 1-2 oyuncu var. Hocanın belirlemiş olduğu isimlerle goruşmelerimiz devam ediyor. Fazla da uzun sureceğini duşunmuyorum" diye konuştu."O KADAR DA SIKINTILI BİR DURUMUMUZ YOK"Galatasaray macından sonra kamuoyunda biraz hırpalandıklarını soyleyen Ağaoğlu, "Eğer surekli olarak irtifa kazanmayı, yukarı tırmanmasını bekliyorsa insanlar, birden bire karaları bağlamak veya farklı yorumlarda bulunmak doğru bir bakış acısı değil. 23-24 mac var. Gecen sene ligin genelinde 34 mac oynandı. Gecen senenin ilk 3'undekiler gerilerde. Bazen ayağınız taşa takılabilir, hata da yapmış olabilirsiniz. Yapılan hatadan donulmeyecek, tamir edilmeyecek diye bir şey yok. Eleştiriler son derece doğal. Saygı cercevesinde eleştiriye her zaman acığız. Farklı duşunculere her zaman saygı gosteririm. Bizim gormediklerimizi gorebilirler. Ozellikle Galatasaray macından sonra kamuoyunda biraz hırpalandık ama donup baktığınızda 9 mac 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet. O da Galatasaray mağlubiyeti. O kadar da sıkıntılı bir durumumuz yok. Herkes gonlunu ferah tutsun. Lig bitmeden her şey bitmez. Lig bittiği zaman Trabzonspor'un ligi nerede bitireceğini herkes gorecek. Cok ciddi ve titiz calışıyoruz. Hoca sistem uzerinde calışıyor. Takıma katılacak oyuncular uzerinde calışıyor. Yonetim olarak elimizden gelen butun gayreti gosteriyoruz. Tabi butun bunlar yapılırken ekonomik sıkıntı denilen şey yani bizim yonetimi goreve getiren o problem o sıkıntı tamamen kalkmış olacak ki kimse işin o kısmına bakmıyor. Ozellikle pandemi doneminde yayıncı kuruluştan elde edilen gelir ciddi duşuş uzun sure odeme yapılmaması butun kulupleri sıkıntı soktu. Seyirci hasılatının olmaması, reklam ve sponsorluk gelirlerinin tamamen durmuş olması, urun satışlarının dibe vurmuş olması ve buna rağmen ve buna rağmen bugun itibariyle oyuncularına bir kuruş borcu olmayan bir Trabzonspor. Buna rağmen ozellikle bizim yonetimin goreve geldiği gunden en buyuk sıkıntı olarak onunde duran bu problem ortadan kalkmış ki hic kimse bunu konuşmuyor. Yapılacak transferlerin Trabzonspor'un ekonomisiyle ortuşme zorunluluğu var" ifadelerini kullandı.Ağaoğlu, Mehmet Sepil'in Kulupler Birliği Vakfı Başkanlığından istifa etmesine yonelik de, "Once biz kendi kulubumuzun başkanlığını yapalım da Kulupler Birliği'nin başkanlığını daha sonra duşunuruz" acıklamasını yaptı.
- TrabzonKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Selcuk BAŞAR