Super Lig'in 17'nci haftasında Genclerbirliği, Atakaş Hatayspor'u 3-1'i mağlup etti. Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Genclerbirliği Teknik Direktoru Mustafa Kaplan, "Kazandığımız icin cok mutluyuz. Belki de ligimizdeki iyi takımlardan bir tanesini yendik. Cok onemli bir galibiyet aldık. Hakemin verdiği penaltı kararları doğruydu. Butun oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet camiamıza, başkanımıza bir armağanımız olsun. Biz takım icerisinde iyi bir birlik beraberlik yakaladık. İyi bir sevgi saygı yakaladık. İnşallah bundan sonra daha iyi bir Genclerbirliği izletiriz. Biz elimizdeki oyuncu kadrosuyla hem pandemi deki bazı sıkıntılarımız, hem Berat'ın gitmesiyle belki de biz orta saha da sıkıntılar yaşıyoruz ama oyuncu arkadaşlarımız cok sağ olsun yaptıkları guzel işlerle bunu kapatıyor. Ureten bir Genclerbirliği vardı. Uc tane gol, uc puan bizi ayrıca mutlu etti" dedi.
"BERAT OZDEMİR COK KARAKTERLİ BİR OYUNCU"Mustafa Kaplan, Trabzonspor'a transfer olan Berat Ozdemir ile ilgili olarak ise "Berat cok karakterli ve iyi bir oyucu. Genclerbirliği icin bir değerdi ama onun gibi değerler yine var elimizde. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Berat'ın Trabzonspor tercihi kendi tercihiydi. İsteyen başka kuluplerimiz de vardı" diye konuştu."AYİTE İLE ARAMIZDA HER HANGİ BİR PROBLEM VE YA SIKINTI YOK"Ayite'nin oyundan cıkmasının ardından yaşananlar hakkında konuşan Mustafa Kaplan, "Ayite'nin gecen hafta sakatlığı vardı. Rize'ye goturememiştik. Mac oncesi onunla konuşmuştum, 'sen 70'inci dakikaya kadar idare et' diye. O da iyi oynadı ama sonrasında bir yorgunluk bindi. Tabii ister istemez hangi oyuncuyu oyundan cıkarırsan bir gerginlik yaptı. Biz ona saygı duyuyoruz. Aramızda her hangi bir problem ve ya sıkıntı yok. Buradaki butun oyucular bizim oyuncumuz. Biz elimizdeki genc ve tecrubeli oyuncularla iyi bir takım oluşturduğumuzu duşunuyoruz" şeklinde konuştu. OMER ERDOĞAN: KIRMIZI KART TAMAMEN OYUN PLANIMIZI BOZDUAtakaş Hatayspor Teknik Direktoru Omer Erdoğan ise "1-0 ondeyken macın 43'uncu dakikasında yediğimiz kırmızı kart tamamen oyun planımızı bozdu. Anlamsız bir kırmızı kart. Hala anlayamıyorum bunun nedenini. Hicbir şey ortada yokken ceza sahasında yatan oyuncuya tekme atmak tabii işi zorlaştırdı. İkinci yarı sahada kalan arkadaşlarımız elinden gelen her şeyi yaptılar. İyi mucadele ettiler Sahada kalanlara teşekkur ediyorum. Şimdi tabii Munir ile beraber Diouf'un sakatlığı Billong'un sakatlığı bizi acıkcası sıkıntıya soktu. Elimizde olan diğer oyuncular, bugune kadar fırsat veremediğimiz ve az oynayan arkadaşlarımızla inşallah iyi hazırlanıp hafta sonu Beşiktaş macında yine saha da iyi futbolla iyi mucadeleyle devam etmek istiyoruz" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ercan ATA