Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Malatya Ticaret Borsası tarafından uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla ihtiyac sahibi oğrencilere ulaştırılmak uzere tablet bilgisayar gonderdi.
Borsa binasında duzenlenen basın toplantısında konuşan Ozcan, yeni tip koronavirus (Kovid-19) nedeniyle uzaktan eğitime gecildiğini ve TOBB'un her yıl duzenlediği eğitime destek kampanyası kapsamında bu sene ihtiyac sahibi oğrencilere tablet verildiğini belirtti.

Tabletlerden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkur eden Ozcan, ulke genelinde 30 bin tabletin ihtiyac sahibi oğrenciyle buluşturulacağına dikkat cekti.
Tabletler bilgisayarları İl Milli Eğitim Muduru Battal Kanbay'a teslim edeceklerini kaydeden Ozcan, "Tablet ihtiyacı olan oğrencilere ulaştırılmak uzere TOBB'un tarafımıza gondermiş olduğu tabletleri Kanbay'a teslim ediyoruz. İl Milli Eğitim Mudurluğu ihtiyac sahibi oğrencilere tabletleri ulaştırmak icin gayret icerisinde. Sıkıntılı donemlerde irade ortaya koyan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selcuk'a teşekkur ediyoruz." diye konuştu.
Kanbay ise kentte ihtiyac sahibi 5 bin 970 oğrenciye tablet verileceğini ifade ederek, "1930 tabletin dağıtımını yaptık, geri kalan tabletler bu ay icerisinde bize ulaştırılacak." dedi.
Kanbay, ihtiyac sahibi oğrencilerin tabletle buluşturulmasına katkı sağlayanlara teşekkur etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Yoldaş