Buca İlcesi'nde iki cocuk annesi Selma E., dun saat 21.30 sıralarında, Yaylacık Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4'uncu katındaki evinin balkonundan duştu. Yaklaşık 10 metre yukseklikten beton zemine duşen Selma E., ağır yaralandı. Ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırılan Selma E., doktorların mudahalesine rağmen kurtarılamadı. Selma E.'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi icin İzmir Adli Tıp Kurum morguna gonderildi.
[h=3]"İCMEMİ İSTEMEDİĞİ İCİN TARTIŞTIK"[/h]Polis, olayın ardından Selma E.'nin eşi İbrahim E.'nin ifadesine başvurdu. İbrahim E., ifadesinde, "İki cocuğumla birlikte evdeydim. Alkolluydum. Eşim, icmemi istemiyordu. O nedenle tartıştık. Zaten sık sık aramızda bu tur tartışma cıkıyordu. Bir kere balkona cıkıp, intihar etmek istedi ama engelleyip yatıştırdık. Buyuk oğlum, ne haliniz varsa gorun deyip evden cıktı. Eşim, daha sonra tekrar intihar etmek icin balkona cıktı. Peşinden gittim ancak bu defa kendisini tutup, atlamasına engel olamadım. Kendisini ben itmedim" dedi. İbrahim E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
[h=3]"İNSANLIĞINI ANLATMAYA KELİMELER BULAMIYORUM"[/h]Olayın yaşandığı binada restoran işleten Yeliz Durukan da Selma E.'nin surekli selamlaştığı, cok saygı duyduğu biri olduğunu belirtip, "Hayatının en guzel yıllarıydı. Cocuklarının uzerine titreyen, onların her dediğini yapmaya calışan, evine bağlı bir kadındı. Onun insanlığını anlatmaya kelimeler bulamıyorum. Olay nedeniyle hicbirimizi uyku tutmadı. O bizim icin cok değerliydi. Dun saat 20.30'da fırına ekmek almaya gidiyordu, bana gulerek el salladı. Ben de el sallayarak kendisine karşılık verdim. Kesinlikle intihara meyilli biri değildi. Cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir kadıncağızdı" dedi.
Selma E.'nin olumu şupheli bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.