ANTALYA'da Semra Şenocak (61), 8 ay once kaybolan kızı Sinem Şenocak'ın (33) bulunmasını istedi. Kızının her an geri gelecekmiş gibi kapıya baktığını belirten Şenocak, "O yokken fotoğraflarına bakıp, tişort ve gomleklerini kokluyorum" dedi.
Kepez ilcesi Ulus Mahallesi'nde oturan Sinem Şenocak, mayıs ayında bir arkadaşıyla goruşmek icin evden cıktıktan sonra bir daha geri donmedi. Anne Semra Şenocak'ın durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirmesi uzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı, ancak sonuc alınamadı.
'AYLAR OLDU COK OZLEDİM'Kızının gelmesi umidiyle her an kapıya bakıp, ona ait tişort ve gomlekleri koklayarak hasret giderdiğini anlatan Semra Şenocak, bulunması icin CİMER'e başvuruda bulunduğunu soyledi. Bir otelde garson olarak calışan kızı kaybolduktan sonra odasındaki yatağın altında hassas terazi ve bir miktar uyuşturucu madde bulduğunu aktaran Semra Şenocak, şoyle konuştu: "Mayıs ayında eve gelen arkadaşları ile iş goruşmesini yapacağını belirterek evden ayrıldı. Kendisinden bir daha haber alamadık. Antalya'da Zeytinkoy olarak bilinen yerde olabileceğini tahmin ediyoruz. Kızımı maddeye de alıştırmış olabilirler. Aylar oldu cok ozledim. Kızımın bulunmasını istiyorum. Birkac gizli numaradan arama yapıldı, o olduğunu duşunuyorum. Devlet buyuklerimden bana yardım etmelerini istiyorum. Kızım, bir an once bulunsun."