TV8'de hafta ici her gun yayınlanan 'Doya Doya Moda' adlı yarışma programının juri uyelerinden Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de yer alacak yeni programı icin ayrılmıştı. Peki yeni juri uyesi kim oldu? Doya Doya Moda yeni jurisi kim oldu? Doya Doya Moda yeni jurisi Ivana Sert, kimdir, kac yaşında, nereli? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]DOYA DOYA MODA YENİ JURUSİ KİM OLDU?[/h]TV8 ekranlarının buyuk bir ilgiyle izlenen yarışma programı Doya Doya Moda'nın gectiğimiz haftalarda yayınlanan bolumunde bir veda yaşandı. Yarışmanın ilk bolumunden beri juri koltuğunda yer alan şarkıcı ve kuafor Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de program yapacağı icin projeden ayrıldı. Kemal Doğulu'nun yerine gecen isim ise unlu moda ikonu Ivana Sert oldu.

[h=3]DOYA DOYA MODA IVANA SERT KİMDİR?[/h]Ivana Sert ya da evlenmeden onceki adıyla; Ivana Smiljkovic Sırbistan'da doğmuştur. 25 Ekim 1979 yılında dunya gelen Ivana Sert ozellikle Turkiye'de tanınan Sırp - Turk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır.Ivana Sert, modellik kariyeri oncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad'ta duzenlenen guzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmıştır. 2002 yılında Turkiye'ye yerleşerek, İstanbul'da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert'in oğlu olan Sert Holding Yonetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Cubuklu, Beykoz'da dunya evine girmiştir. Bu evliliğin ardından Turkiye sosyetesinin tanınmış ciftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dunyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır. Kendisinin moda anlayışına ithafen medya tarafından verilen İkoncan lakabı ile adını yıllarca ceşitli şekillerde duyuran Ivana Sert, Sırpca, İngilizce ve Turkce bilmektedir.
Kendisi, 2011 yılında Yok Boyle Dans adlı yarışmaya katılmıştır ve gecirdiği bir sağlık problemi nedeniyle, doktor tavsiyesi uzerine, yarışmadan on ikinci haftada cekilmiştir.2012 yılında Ivana Sert, Kanal D'de yayınlanan Yalan Dunya dizisinin otuz dorduncu bolumunde konuk oyuncu olarak yer almış ve kendisini canlandırmıştır. Show TV'nin En Buyuk Show adlı programının sunuculuğunu da ustlenen Sert'in ilk kitabı Bizimlesin yine 2012 yılında piyasaya cıkmıştır. Ceşitli fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu kitap, moda ve guzellik uzerine tuyolar verme amacı gutmektedir. Ivana 2014 yılının Eylul ayında başlayan ve onceden Bu Tarz Benim ismiyle yayınlanan, daha sonradan ismi İşte Benim Stilim olarak değiştirilen programda 2017 yılına kadar juri uyeliği yapmıştır.2019 yılında İmalat Hatası isimli şarkısıyla muzik dunyasına da adım atmıştır.