Unlu şarkıcı Yıldız Tilbe onceki gun UcanKuş TV'de yayınlanan "Lerzan'la Cok Mutlu" programına konuk oldu. Tilbe, program esnasında cocukluğunda yaşadıklarını anlattı: "Kendimi bildim bileli hep şarkı soyledim. Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, sacımdan tutar duğunlerden eve getirirdi. Bir yururdum, butun Gultepe, Mersinpınar kahveleri dışarı cıkardı. Babam da kahvenin icinde olurdu. Ardından dışarı cıkıp ben onde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem 'Ne olmuş' der, babamsa 'Bu beni rezil ediyor' derdi. Guzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hicbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı soylemek haric. Fakat babam cok iyi bir insandı."
SEKSİN ADINI AŞK KOYDULAR
Unlu şarkıcı, kadınların erkek secerken doğru kararı alamadığını da soyledi: "Kadınların kendi duşuncesiyle sectiği erkek genelde doğru olmuyor. Gorucu usulu evlenmek en guzeli." Yıldız Tilbe, program esnasında aşkın tanımını ise şoyle yaptı: "Aşk, 'o mutlu olsun' diye ondan vazgecebilme gucudur. Ama kimse oyle değil ki... Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa oyle bir şey yok ki... Sevmek, vazgecebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir."
Her yaşımı başka şarkı anlatıyor
Yıldız Tilbe, "En ozel aşk şarkınız hangisi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Bir surusu cok ozel şarkım var. Biri 17, biri 30 yaşımın ağrılarını anlatıyor. Birinde 25 yaşım var, oburunde 40-50 yaşım... En sonda da 55 yaşım var. Yani hicbirinden insan vazgecemiyor, beş parmağın beşi gibi... Her biri icsel olarak başka donemlerimi anlatıyor."
54 yaşındaki Yıldız Tilbe, "Bu saatten sonra as¸ık olmam" dedikten sonra sırtını dayayacagˆı bir erkegˆin yanında olmasını istedigˆini soyledi.
Kaynak: Hurriyet