DUZCE'de, elektrik kontağı sonucu cıkan yangında 2 katlı ev alev alev yandı. Evde yaşayan Keser ailesi, dışarı cıkarak canlarını kurtardı.
Gece saatlerinde Aziziye Mahallesi 884 Sokak'ta 2 katlı evde elektrik kontağı nedeniyle yangın cıktı. Dumanı fark eden Keser ailesi dışarı cıkarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına mudahale ederken elektrik hatlarının kısa devresi yapması sonucu patlamalar meydana geldi. Elektriklerin kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangına mudahale ederek yaklaşık 1 saatlik calışmanın ardından alevleri kontrol altına aldı. Evin cevresinde bulunan vatandaşlar polis ekiplerince evlerinden cıkarılarak guvenli bolgeye alındı.
'EVİM GİTTİ, YUVAM DAĞILDI'Evin yanmasının uzuntusunu yaşayan Omer Keser, "Sigortalardan cıktığını tahmin ediyorum. İceride cocuklarım ve eşim vardı. Evim gitti, yuvam dağıldı. Ben televizyon izliyordum. Sigorta attı. Catıya cıktım sigortayı actım. Patladı sigorta. Evin icine duman girmeye başladı. Dışarı cıktım alevleri gordum, itfaiyeyi aradım" dedi.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.