Salı akşamları FOX TV'de yayınlanan Baraj dizisi, severek izleniyor. Baraj dizisi kadrosunda Bahar karakterini Gizem Karaca oynamaktadır. Hakan'ın kız kardeşi olarakBahar'ı cağırması uzerine Nazım'ın Avukatı roluyle diziye 17. bolumde dahil olmuştur. Başarılı bir avukat rolu oynayan Bahar, Nazım'ın davasını aldıktan sonra Hakan'ın asıl amacının Nehir'le birlikte olmak olduğunu anlamıştır. Peki Baraj Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca kimdir, kac yaşında? Gizem Karaca eşi kimdir?
[h=3]GİZEM KARACA KİMDİR?[/h]Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Munevver Karaca, babası Cuneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Turkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a dondu, Sonra lise oğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Universitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bolumunu kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun guzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.
Muhteşem Yuzyıl adlı dizinin ilk 4 bolumunde figuran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey guzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. 2012 yılında yayınlanan "Eve Duşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır. New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.
Daha sonra Turkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şukru Ozyıldız ile başrolu paylaşmıştır. Cok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf cekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yuruyuş yapmak, tenis oynamak, yuzmek, oyku yazmak varmış.
Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekci ile evlenmiştir.
[h=3]GİZEM KARACA DİZİ VE FİLMLERİ[/h]İcimdeki Fırtına 2017Unutsam Sevmeyi 2017İstanbul Sokakları 2016Seni Seviyorum Adamım 2014Benim Hala Umudum Var 2013Emir'in Yolu 2012Eve Duşen Yıldırım 2012Baraj 2020