Fenerbahce'nin Kasımpaşa'yı 3-0 yendiği macta iki gol atan Mame Thiam, bunun mutluluğunu yaşadığını soyledi.
Thiam, Fenerbahce Televizyonu'na yaptığı acıklamada, "Gol attığım icin cok mutluyum. Yuzde yuz performansınızı takım olarak ortaya koyduğunuzda golleri buluyorsunuz. 3 puan ise benim icin daha buyuk mutluluk." dedi.
Takımın mucadelesini golle taclandırdığını anlatan Thiam, "Şimdi Alanyaspor ile evimizde oynayacağız. Bir ay icinde cok fazla macımız olacak. Yoğun bir periyot olacak. Umuyorum ki galibiyetlere devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Sakatlıkların yanı sıra yeni tip koronavirus vakalarına rağmen takım olarak iyi mucadele verdiklerini kaydeden Thiam, "Aile gibiyiz. Zorluklara rağmen her şekilde calışıyoruz. Bu mucadele bizlere ilerleyen zamanlarda yardımcı olacak." değerlendirmesinde bulundu.
Taraftarları cok ozlediklerini vurgulayan Thiam, "Umuyorum ki bu surec cok hızlı şekilde sona erer ve taraftarlarımız da tekrar geri donup bizlere destek olmaya devam eder. Onlar bizim icin 12. adam. Gormek istediğim şey attığım gollerden sonra onların kutlama yapmaları ve mutluluk yaşamalarıdır." diyerek sozlerini tamamladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ercan Doğan