Gaziantep FK Teknik Direktoru Marius Sumudica, Ankaragucu'nu 2-0 mağlup ettikleri macın ardından acıklamalarda bulundu.
Kendi sahalarının zemininin iyi olmadığını vurgulayan Sumudica, "İyi oynadık. Bunu hissediyorum. Fedakarlıklar yaptık. 3 puanı istedik. Bu galibiyeti şehrimize, Sayın Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e, Sayın Vali Bey'e ve halkımıza armağan ediyoruz. Onlardan da isteğimiz var. Lutfen, sorumluluk kimdeyse bu sahayı bir an once duzeltin. Bu zemin 4. lig icin bile yeterli değil." dedi.

[h=3]"LİDERLİK; ŞAMPİYONLUK GİBİ"[/h]Şampiyonluk hayalleri olup olmadığı sorulan Rumen hoca, "Şampiyonluk bizim icin hayal, zor. Galatasaray oynuyor bugun. 3 gun sonra Sivas'a zor bir maca gidiyoruz. Lider olmak bizim icin şampiyonluk gibi. Herkes bunun tadını cıkarsın. Lig sonunda ilk 3 icinde olmaya calışacağız." ifadelerini kullandı.
[h=3]"SADECE ZAMAN DEDİM, KART CIKTI"[/h]"Sarı kart gorup Sivas deplasmanında cezalı duruma duşmesi uzerine konuşan deneyimli hoca, "Ağzımı mı bantlayayım anlamıyorum. Sadece 'zaman' dedim. Bana hemen sarı kartla cezalandırdı. Anlamıyorum. Hakaret yok, bir şey yok. Gelip bir uyarırsın. Mac 0-0, kazanmak istiyorum. Zaman diyorum, kart veriyorlar." diye konuştu.
[h=3]"BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM"[/h]Sezon sonunda bitecek sozleşmesi icin de konuşan teknik adam, "1-2 hafta sonra 1 seneyi tamamlayacağız evimizdeki yenilmezlik serimizde. 16 resmi mactır kaybetmiyoruz. Bu da gercekten cok onemli. Son 25 mactır rakip fileleri de havalandırıyoruz. Bu da gercek. Buradan ayrılmak istemiyorum. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Onemli şeyler var. 25 mactır gol atıyoruz, bu cok onemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir oyuncu grubuna sahibim. G.Antep'te olduğum icin şanslıyım. Umarım gelecekte de burada olurum. Oyuncularımı kazanmaya calışırım, hepsini. Kimseyi ayırmam. Forma verirken haksızlık yapmam. Belki de beni sevmelerinin sebebi budur." diyerek sozlerini noktaladı.