Super Lig'in 17'nci haftasında Gaziantep FK, sahasında MKE Ankardagucu'nu 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası duzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktorleri acıklamalarda bulundu.
Gaziantep FK Teknik Direktoru Marius Sumudica, basın toplantısına ayran icerek geldi. Sumudica, 2-3 kaliteli oyuncu transfer ekmek istediğini ifade ederek, taraftarlar ve kentin yoneticilerine teşekkur etti.
Sumudica, "Bugun ayran icmek istiyorum. Ayran yorgunluğumu alıyor. Macı kazanmak icin her şeyimizi feda ettik. Zemin cok kotuydu, kotu olmasına rağmen kazandık. Zeminin neden boyle kotu olduğunu anlamadım. Takımımız oyun kuran bir takım. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Şehrimizin yoneticileri ve taraftarlarına teşekkur ediyorum. Eğer bu takıma destek vermeye devam ederlerse biz kaldığımız yerden devam ederiz. Onemli olan liderlik değil, topladığımız 31 puan. Bugun lideriz, rakiplerimiz bir saat sonra mac yapacaklar. Liderlik değişebilir. 4 macımız kaldı. Daha ne kadar puan toplayabilirsek toplayacağız. Ligin 2'nci yarısında rahat edebilmemiz icin puanlar toplamamız gerekiyor. En az 2-3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var" dedi."MACIN HAKKI BERABERLİKTİ "Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Dalcı ise dengeli bir mac olduğunu, iki takımın stratejisi birbirine uygun olduğunu ifade etti.Dalcı, "Ozellikle top rakipteyken 5'li defansa donen, katı bir defans yapan sert bir takıma karşı oynadık. Dolayısıyla bu takımları acmak zor oluyor. İki takımın duşunceleri aynıydı. Hata yapan ya da konsantrasyonu bozulan takımın geriye duşeceği bir mac gibiydi. Bir an konsantrasyon bozukluğundan bir gol yedik. Yediğimiz bu golden sonra macı kaybettik. Macın hakkı beraberlikti. Oyuncularımı yurekten kutluyorum. Onumuzdeki maclara bakacağız" diye konuştu.