Instagram'da yaptığı paylaşımlarla populer isimlerden biri olan Rabia Karaca muhafazakar giyim tesettur kombinleri ile buyuk beğeni topluyor. Ozel hayatı ve yer aldığı projelerle de buyuk merak konusu olan Rabia Karaca yaklaşık 3 yıldır bu sektorun icinde yer alan isimlerden biri. Peki, Rabia Karaca kimdir? Rabia Karaca Instagram hesabı nedir?
[h=3]TESETTUR GİYİM TASARIMCISI RABİA KARACA KİMDİR?[/h]Rabia Karaca 1994 yılında İstanbul'da dunyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Rabia Karaca oğretmenlik yapmak yerine tasarımcı olmayı sectiğini ifade ediyor. Liseyi ve universiteyi acıktan okuduğunu soyleyen başarılı isim, İlahiyat fakultesini okurken hafızlığını tamamladı.
İlk olarak birkac parca tasarımla adım attığı Instagram hesabında kendi markası ile yoluna devam ediyor. Rahatlığın on plana cıktığı tasarımlar ile tesettur kombinler icin salaş bir tarz sunuyor. Kendi kıyafetlerini tasarlayıp diktiren Rabia Karaca, bu alanda ilerleyebileceğine karar verdi ve ilk olarak Facebook'a adım attı.
Terzisiyle calışmalara başlayan tesettur bloggerı Rabia Karaca, cok uzak olduğu dikiş konusu icin ise modelistlik ve stilistlik eğitimi aldı. İşler buyuyunce farklı markalara da toptan urun vermeye başlayan başarılı isim moda tasarımı eğitimi de aldığını belirtiyor.
Rabia Karaca 2019 yılında ozel hayatıyla da gundeme gelmişti. Eşiyle boşanan Rabia Karaca bu konu hakkında Youtube'da soru cevap videoları da cekti.
[h=3]RABİA KARACA INSTAGRAM HESABI NEDİR?[/h]Başarılı isim Instagram hesabını rabiacaa kullanıcı adıyla kullanıyor. Rabiaca ile "Bence" anlamı vermek istediğini de aktarıyor. Instagram hesabı uzerinde 378bin takipcisi olan Rabia Karaca, Youtube'da 214 bin aboneye sahip. 2015 yılında Youtube'a adım atan Karaca, 19.911.758 goruntulemeye sahip.