Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dun AK Parti Merkez Yurutme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında genel merkez binasının arka kapısından cıkarken, havanın da iyi olmasını fırsat bilerek, kurmaylarına yuruyuş teklif etti.
Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'nden Cumhurbaşkanlığı'na kadar yaptığı bu yuruyuşe bir grup gazeteci de eşlik etti.
Hurriyet'ten Gizem Karakış, bu sure zarfında yaşananları şoyle aktardı:
"Erdoğan, yuruyuş sırasında biz gazetecileri fark edince, 'Hayırdır burada ne işiniz var? Buraya kadar nasıl geldiniz?' diye sordu. Biz 'Sizinle yurumek istedik. Hatta buraya kadar koştuk' deyince, Erdoğan 'Hay Allah iyiliğinizi versin' diyerek guldu.
[h=3]"SİZİ GUN BOYU TAKİP ETMEK KOLAY DEĞİL"[/h]Erdoğan daha sonra 'Buraya kadar kac adım atmışız?' diye sordu, biz gun boyu 9 bin adım attığımızı soyleyince şaşırdı ve telefonundaki adım sayara baktı. Erdoğan'ın, 'Ben gun boyunca 3 binden fazla adım atmışım. Siz cok soylediniz' demesi uzerine biz de, 'Sizi gun boyu takip etmek kolay değil, bu nedenle 9 bin adım attık' yanıtını verdik.
[h=3]YURUYUŞ BEŞTEPE'NİN GİRİŞİNDE SON BULDU[/h]Erdoğan daha sonra 'İyi geceler' diyerek Cumhurbaşkanlığı'na giriş yaptı. Erdoğan'la kısa yuruyuş de Beştepe'nin girişinde son buldu."