BluTV, Netflix gib dijital platformlara rakip olacak olan Acun Ilıca'nın sahip olduğu Exxen TV'nin dizi projesi belli oldu. Yonetmenliğini Kıvanc Baruonu'nun yapmış olmuş olduğu TV8 Dizi Gecesi İşte Bu Benim Masalım projesinin senaristliğini Deniz Gurlek ve Melek Seven yapıyor. Peki İşte Bu Benim Masalım konusu nedir? İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimlerdir?
[h=3]İŞTE BU BENİM MASALIM KONUSU NEDİR?[/h]Dikkat cekici kişilerin bir arada buluştuğu dizinin konusu da bir hayli dikkat cekici. Hayallerinin peşinden gitmek isteyen bir genc kızın hayatına odaklanan İşte Bu Benim Masalım, sahneden cok korkmasına rağmen hayallerini hic bırakmamasını konu ediyor. En buyuk tutkusu şarkı soylemek olan genc kız, sahne korkusunu aşarak acaba hayallerini gercekleştirme şansı yakalayacak mı?
[h=3]İŞTE BU BENİM MASALIM OYUNCULARI KİMLERDİR?[/h]Başrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki 'nin paylaştığı dizide Merve Sevin, Hasan Denizyaran, Faruk Aran, Sude Oduncu, Kamil Guner, Zeynep Kandonde, Goksun Buyukkahraman ve usta oyuncu Nevra Serezli oynamaktadır.
İşte Bu Benim Masalım 1 Ocak tarihinde Exxen'de yayınlancak.