MUĞLA'nın Bodrum ilcesinde, yalnız yaşadığı evinde elleri arkadan kelepceli, başına poşet gecirilmiş halde cansız bedeni bulunan Ukrayna vatandaşı Kristina Novytska'nın (25), son olarak erkek arkadaşına, "Ben olursem aileme bakar mısın?" yazılı mesaj gonderdiği ortaya cıktı. Kelepceyi internetten 30 TL'ye satın aldığı saptanan Novystska'nın, uyku ilacı alıp, poşeti başına gecirdiği belirlendi.
Bodrum'da gectiğimiz cumartesi gunu, yalnız yaşadığı kiralık evinde elleri arkadan kelepceli başına poşet gecirilmiş haldeki cansız bedeni bulunan Ukrayna vatandaşı Kristina Novytska'nın olumuyle ilgili detaylara DHA, ulaştı. Ukrayna'da yaşayan anne Larissa Novytska'nın kızının ev sahibini telefonla arayarak, "Kızım 1 Ocak gunu Kiev'e gelecekti. Gelmedi kendisine de ulaşamıyorum. Bir kontrol eder misin?" demesi uzerine olu bulunan Kristina Novytska'nın yapılan araştırmada, Kiev'e gitmek icin ucak bileti almadığı saptandı.
'KELEPCEYİ 30 TL'YE ALMIŞ'Yapılan calışmalar sonunda, olay yerinde bulunan kargo paketinden, genc kadının ellerindeki kelepceyi internet uzerinden satın aldığı saptandı. İzmir merkezli firmaya, Kristina'nın kelepcenin ucreti olan 30 lirayı kredi kartından odediği belirlendi. COK İYİ DERECEDE TURKCE BİLİYORDUTurk Dili ve Edebiyatı mezunu olduğu, bu nedenle cok iyi Turkce konuştuğu oğrenilen Kristina Novytska'nın cansız bedeninin yanında kullanılmış 4-5 poşet bulundu. Olay yerinde ip ve atkı da bulan polis, genc kadının daha once de defalarca farklı sebepler ile intihar girişiminde bulunduğu tespit edildi. UYKU HAPI İDDİASI Depresyon ilacı kullandığı oğrenilen Kristina Novytska'nın yanında ayrıca uyku hapı da bulundu. Genc kadının uyku ilacı icip, başına poşet gecirdiği tahmin ediliyor.Polis kayıtlarına şupheli olum olarak gecen genc kadının kesin olum sebebi, otopsi raporuyla ortaya cıkacak.SON MESAJI ERKEK ARKADAŞINA ATTIOte yandan genc kadının en son, Kiev'de emlakcılık yapan annesi aracılığıyla tanıdığı, aynı şehirde emlakcılık yapan Turk vatandaşı erkek arkadaşına cep telefonundan, "Ben olursem aileme bakar mısın?" yazılı mesaj gonderdiği ortaya cıktı. Kiev'in yanı sıra Bodrum'da da evi olduğu oğrenilen erkek arkadaşın, ifadesine başvuruldu. Adı acıklanmayan erkek arkadaş, ifadesinde, "Bana mesaj attı. Evli olduğum icin sildim. Uzun zamandır goruşmuyorduk. Temmuz ayında Bodrum'a gelince benimle irtibata gecti bu nedenle goruşuyorduk" dedi.