BURSA'da sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal eden ehliyetsiz surucu Murat B. (24) ile arkadaşı Ferit E. (23) ve arac sahibine toplam 15 bin 737 TL ceza uygulandı. Polis ceza yazarken sigara icen Ferit E. 32 suc dosyası olduğunu belirterek, "Bana 100 tane tutanak yaz imzalayacağım. Burada gozunuzun onunde drift atacağım" dedi.
İnegol İlce Emniyet Mudurluğu Trafik Buro Amirliği ekipleri, Cuma Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi'nde sokağa cıkma kısıtlaması kapsamında kontrol noktası oluşturdu. Ekipler, caddede ters yonden ilerlediğini fark ettikleri 16 MES 43 plakalı kamyoneti durdurdu. Polis, aractaki Murat B. ve Ferit E.'den izin belgelerini istedi. Ancak 2 şupheli belge gosteremedi. Bunun uzerine ehliyeti olmadığı belirlenen surucu Murat B.'ye, kısıtlamaya uymadığı icin 3 bin 150 TL, ehliyetsiz arac kullandığı icin 2 bin 699 TL, maske takmadığı icin 900 TL ve trafikte ters yonden ilerlediği gerekcesiyle de 1339 TL olmak uzere toplam 8 bin 88 TL ceza kesildi. Ayrıca kamyonetin ruhsat sahibine de 2 bin 699 TL ceza uygulandı.
Polisin ceza yazdığı sırada maske takmayıp, sigara icen Ferit E. ise, "32 tane dosyam var, yattım cezaevinde cıktım. Bana 100 tane tutanak yaz imzalayacağım. Burada gozunuzun onunde drift atacağım" dedi. Ferit E.'ye de sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekcesiyle 3 bin 150 TL, koronavirus tedbirleri kapsamında sigara icilmesi yasaklanan caddede sigara icmesi nedeniyle 900 TL ve maske takmadığı gerekcesiyle 900 TL olmak uzere toplam 4 bin 950 TL ceza uygulandı.