Pınarhisar Belediyesince "Hoşgeldin Bebek Projesi" calışmaları suruyor.
Belediye ekipleri, proje kapsamında, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek, hediye takdim ediyor.

Belediye Başkanı İhsan Talay, proje kapsamında, yeni doğan bebeklerin ailelerinin ziyaret edildiğini belirtti.
Ziyaretlerde yeni doğan bebeklerin ailelerine hediye verildiğini ifade eden Talay, "İlcemizde yeni doğan bebeklerimize hediyelerini gonderdik. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek onların olsun. Ailesine, milletine, insanlığa hayırlı birer evlat olmaları temennisiyle anne ve babaları tebrik ediyorum." diye konuştu.
Belediye Başkanı Talay'a ziyaret
AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay'ı ziyaret etti.
Talay, makamında, İl Başkanı Alper Ciler, Merkez İlce Başkanı Can Cafer Toklucu ile yonetim kurulu uyelerini kabul etti.
Talay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye calışmaları ve hizmetler hakkında bilgi verdi.
İlcede cok guzel projelere imza attıklarını ifade eden Talay, daha guzel hizmetler sağlamak icin mucadele ettiklerini belirtti.
Belediye Başkanı Gun'e ziyaret
Demirkoy Muftusu Omer Faruk Aslan, Belediye Başkanı Recep Gun'u ziyaret etti.
Aslan, ziyarette, belediyenin din hizmetlerinde kendilerine destek olduklarını soyledi.
Gun'e ve tum belediye ekiplerine teşekkur eden Aslan, yeni tip koronavirus (Kovid-19) surecinde de hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini belirtti.
Gun de tum kurumlar ile işbirliği icerisinde calışmaktan onur ve gurur duyduğunu kaydetti.
Aslan ziyarette, Belediye Başkanı Gun'e plaket verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ufuk Ertop