DC Universe kahramanı Batman icin Hollywood’dan şolen tadında bir haber geldi. DC Films Başkanı Walter Hamada'nın The New York Times gazetesine verdiği roportaja gore 2022 yılında cıkacak The Flash filminde farklı evrenlerden 3 farklı Batman goreceğiz. Robert Pattinson'ın yeni Batman olduğunu zaten biliyorduk, ancak rolun eski sahibi Michael Keaton ve Ben Affleck de aynı filmde Batman'i canlandıracak.
Hollywood’da bu tarz iddialar cok daha once cıkmıştı. İnsanlar aynı Batman filminin icerisinde Pattinson’ın ve Keaton’ın oynayacağını biliyordu. Ancak kesin bilgi, başkan Walter Hamada’dan geldi.
[h=2]Keaton'ın canlandırdığı Batman'in başına gelenler anlatılacak[/h]

Walter Hamada’nın vermiş olduğu roportaja gore, Michael Keaton ve Ben Affleck, iki evreni birbirine bağlayacak olan film The Flash’ta Batman’i canlandıracak. Film, Keaton’ın rolu son oynadığı gunden beri başına gelenleri konu alacak.
Evrenlerin nasıl birbirileriyle bağlanacağı ya da Batman’lerin ortak bir sahnede buluşup buluşmayacağı henuz belli değil. Hamada, evrenleri bir araya getirme konusunda şu sozleri dile getirdi; “Başka kimsenin coklu evren kavramına teşebbus edebileceğini sanmıyorum, Ancak izleyiciler bunu anlayabilecek kadar tecrubeliler. İyi filmler yapmaya devam edersek, izlenmeye de devam edeceğiz.”
Robert Pattinson’ın rol aldığı Batman filmi 2022 yılında cıkıyor. Batman, bu filmde Earth 2 adlı farklı bir evrende yer alırken, Earth 1 evreninde daha once gormeye alışkın olduğumuz Wonder Woman gibi karakterleri tekrar goreceğiz. Earth 2’de Batman’in başına gelen kotu olaylar, diğer evrenlere yansımayacak ve bu sayede birbirinden bağımsız 3 farklı Batman’i izleyebileceğiz. .