TURKİYE geneli ile 14 ulkede faaliyet gosteren Dunyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu, Muş'ta koylerde yaşayan cocuklara kışlık giysi ve tablet dağıttı.
Dunyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu ve Muş'un Yeşilova Belde Belediyesi iş birliğiyle, koronavirus tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak belediyenin konferans salonunda 150 cocuğa mont, tablet ve ceşitli hediyeler dağıtıldı. Yardım organizasyonuna Muş Yeşilova Belediye Başkanı İlhan Ciftci, platform yoneticisi Canan Ustundağ ve platformu gonullusu şarkıcı Şira katıldı.

Torende konuşan Yeşilova Belediye Başkanı Ciftci, "Dunyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu ile ortaklaşa yaptığımız yardım ile cocuklara dokunalım, cocukları sıcak tutalım diye, gonullere dokunduk. Cocuklarımıza mont ve ceşitli hediyeler dağıttık. Bu konuda tum emeği gecelere teşekkur ediyorum. Cocuklarımızın yuzunde o tebessumleri gormek cok guzel bir duygu" dedi. 'AMACIMIZ COCUKLARIN GONULLERİNE DOKUNMAK'11 yıldır faaliyet gosteren Dunyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu'nun 81 ilde ve 14 ulkede yardım dağıtmaya devam ettiğini ifade eden Canan Ustundağ ise şunları soyledi: "Amacımız sadece mont ve bot dağıtmak değil, buradaki cocukların gonullerine dokunmak, onları mutlu etmek. Zorlayıcı bir salgın doneminden geciyoruz. Bu da bizim işimizi aksatıyor. Bircok ulkeye ya da kente gidemiyoruz. Hediyeleri kargoyla gonderiyoruz. Boylelikle de ihtiyac sahiplerine her turlu ulaşıyoruz. Muşlu kardeşlerimizin gonlune dokunduk. Onların hayır dualarını aldık. Desteklerimizi surdurmeye devam edeceğiz. Dunyayı iyilik kurtaracak, biz buna inanıyoruz. Bu yolda 11 yıldır varız. Allah daha cok yıllar kalmayı nasip etsin. Cocukların gulumsemesi bizim icin dunyaya bedel."

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Asena TUTAR