Bursa'da tadilat susu verilen gizli kapısı ve gecidi bulunan, guvenlik kameralarıyla izlenen 'Genclik Lokali'nde ihtiyarlar iskambil oynarken yakalandı. Lokalde biri yabancı uyruklu kadın olmak uzere 27 kişiye kısıtlamaya uymadıkları gerekcesiyle 85 bin lira ceza kesildi. Kahvehanelerin kapalı olduğunu bilmediğini iddia eden bir kişinin ise "Ben televizyon izlemiyorum. Evden sabah cıkıyorum. Akşam giriyorum" diyerek kendisini savunması dikkat cekti.
Bursa Emniyet Mudurluğu Osmangazi İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri, kapalı olan lokalin faaliyet gosterdiğine dair ihbarı değerlendirerek baskın duzenledi. Tahtakale Mahallesi Okul Sokak'ta faaliyet gosteren 'Tahtakale Genclik Derneği Lokali'ne duzenlenen operasyonda kapı duvardı. Ancak yan tarafta kepengi yarım acık olan dukkanı kontrol eden ekipler, tadilat gerekcesi ile kapalı susu verilen dukkanı inceledi. Kepenkleri kapalı derneğin 3 metrekarelik alanından gizli kapı acıldığını fark eden Osmangazi Suc Onleme ve Soruşturma Buro Amirliği ekipleri, kapıları bir bir gecerek derneğe ulaştı. M.O tarafından işletmesi yapılan dernek lokalinde biri Ozbek uyruklu kadın, 2 araması olan şupheli olmak uzere toplam 27 kişiye kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL'den 85 bin 50 lira para cezası kesildi. Lokalin elektrik ve suyu da kacak olarak kullandığı tespit edildi. Masalarda iskambil kağıtları polis tarafından toplandı.

Ayrıca, dışarıya ve bazı noktalara konulan guvenlik kameraları ile lokale giriş ve cıkışların izlendiği goruldu. Masalarda oturanların da maskelerle yuzlerini saklamaya calışması dikkatlerden kacmadı.
Lokali emaneten baktığını iddia eden bir kişi de, 'Kahvehanelerin kapalı olduğunu bilmiyor muydunuz?' sorusuna, 'Ben televizyon izlemiyorum. Evden sabah cıkıyorum. Akşam giriyorum" diyerek kendisini savundu. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı