İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan 21 yaşındaki Ozge O. erkek arkadaşıyla yaşadığı birliktelik sonucunda hamile kaldı. Vucudunda yaşadığı değişiklikleri ve aldığı kiloları gormezden gelen genc kız, ilerleyen aylarda gebelik testi yaptı. Testi pozitif cıkan Ozge O. bebeğini ailesinden ve ayrıldığı erkek arkadaşından gizlemeye karar verdi.
[h=3]UYARICI MADDE KULLANIP EVDE DOĞURDU[/h]Sabah'ın haberine gore; hamileliği boyunca bebeğini onemsemeden davranan genc kız, sancıları artınca arkadaşları ile birlikte uyarıcı madde almaya karar verdi. Bebeğinin sağlığını duşunmeden madde icerek kendinden gecti. Gec saatte eve donen Ozge O. doğumunun başladığı fark etti. Odasına cekilerek doğumu gercekleştirdi. Doğumu gizlice gercekleştiren cani anne, bebeğinin gobek bağını bağlamadan kenara fırlattı.

[h=3]MİNİK BEBEĞİ DOLABA KOYDU[/h]Odasında sessizce bebeğini doğurduktan sonra genc kızın ablası odaya gelerek neler olduğunu sordu. Bebeği hakkında tek kelime etmeyen Ozge O. ablası annesi O.O'u cağırmaya gittiği esnada yeni doğan bebeğini dolaba kıyafetlerinin arkasına koydu.
[h=3]HASTANEDE DOĞUM YAPTIĞI ANLAŞILDI[/h]Ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Doğum yaptığı ortaya cıkınca bebeğini dolaba koyduğunu itiraf etti. Sağlık ekipleri bebeğe ulaşmak icin Ozge O'nun evine gitti. Dolapta gobek bağı acık bir şekilde ve uzeri acık bulunan minik bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.
[h=3]CANSIZ BEDENİNİ BULDULAR[/h]Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Minik bebeğin olum sebebi adli tıp raporunda doğum esnasında canlı olduğu, dolaba koyulması sebebiyle hipotermi (vucut ısısı duşukluğu) olması ve annenin kullandığı uyarıcı madde gobek bağı ile bebeğe aktarılması sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.
[h=3]"HATIRLAMIYORUM, KENDİMDE DEĞİLDİM"[/h]Bebeğini olume terk eden Ozge O. savcılığa verdi ifadede "Hamile olduğumu bilmiyordum, kilo aldığımı zannettim doğum yaptığım gun ağrılarım başladı bende uyarıcı madde aldım. Eve geldiğimde doğum başladı. Odaya cekildim, burada doğum yaptım. Bebeği ailem gormesin diye dolaba koymuşum hatırlamıyorum kendimde değildim" diyerek masum olduğunu iddia etti.
[h=3]"ODADA TEK BAŞIMA DOĞURDUM"[/h]Savcılık, yurutulen soruşturma sonrasında Ozge O. Hakkında 'Cocuk olan altsoyu kasten oldurme' sucundan muebbet hapis cezası istemiyle dava actı. Hakkında yakalama kararı cıkarılan genc kız, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanan yargılamada tum gercekleri itiraf etti. Soyledikleri kan donduran Ozge O. "Arkadaşımdan hamile kaldığımı anladım ve bunu gizledim. Doğumun gercekleştiği gun sancılarım olduğu icin uyarıcı madde aldım. Eve gittiğimde doğum başlamıştı. Odada tek başıma doğumu gercekleştirdim. Bebek ağlamıyor, hareket etmiyordu gobek bağını bağlamadan kenara koydum. Uzerimi giyindim, ablam gelip ne olduğunu sorduğunda kanamamı gordu. Annemi cağırmaya gittiğinde ben de bebeği dolaba koydum. Bayılmışım, hastanede doğum yaptığım anlaşılınca bebeği itiraf ettim. Hamilelik ve doğum anında bebeği ne yapacağımı hic duşunmedim. Sucsuzum beraatımı talep ediyorum" dedi.
[h=3]TUTUKLANDI[/h]Mahkeme huzurunda bebeğinin olumune nasıl sebep olduğunu anlatan, hakkında yakalama kararı olan Ozge O.'nin tutuklanmasına karar verildi. İşlemleri tamamlanmasının ardından cani anne, tutuklanarak cezaevine gonderildi.