2021 yılını yeni şarkısı "Vazgectim İnan"la karşılayan İrem Derici, Radyo Juke'ta yayın yapan Sarı Şeker Sema'nın konuğu oldu. Unlu rapci Sagopa Kajmer'in şarkısını yeniden yorumlayan Derici, "Ben icimdeki ceşitliliği gorsunler istiyorum, ben pop değilim ben her şeyim. Hayatımın 3 senesinde en ağır metal muziği de dinledim, zaman zaman rap de dinledim" diye konuştu.
DAHA KUCUK BİR HAYATA GECTİM
Derici pandemi donemini nasıl gecirdiğini de anlattı: "Cok guzel gecirdim bu donemi, ben kendimi seven, yalnızlığı seven birisiyim. Daha kucuk bir hayata gectim, Maslak'ta hangar gibi bir evde oturuyordum, sırf terası şu an oturduğum ev kadardı, kirayı aidatı yarıya duşurdum. Yine cok guzel bir evde oturuyorum ama tek kişiyim ne gerek var 2 kata."
2018 yılında akıl hastanesinde tedavi goren şarkıcı, "Bu yaza COVID bitmiş olmazsa, ben 2018 yılında birkac haftamı gecirdiğim tımarhaneme geri donerim, 'odamı ayırsınlar' buradan sesleniyorum. Bana Allah aşık olduğum şeyi meslek haline getirme fırsatı verdi ama bir senedir bunu yapamıyorum. Bu bir bucuk seneye doğru ilerlerse tımarhane bekle beni geri geliyorum. Evde 10 sene de kalırım, evi daha da kuculturum, arabamı satarım ama bana sahne verin başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.
KİMSEYE TAHAMMUL EDEMİYORUM
İrem Derici, "2021'de aşk seni bulsun mu" sorusunu ise şoyle cevapladı: "Artık kimseye tahammul edemiyorum. Denemeler oluyor ama ikinci buluşmayı gecemedim kimseyle.
Hayatıma giren insanların bana dair fikri var maalesef, rezalet bir şey bu. Benim icin google'a bakıyorlarsa donsuz kacarlar. Ben ne yapacağım 'o haber yanlıştı, o yuzden bitmedi' diye onu mu anlatacağım? Kendi kafamda birini bulursam eğer, egolarından arınmış, unlu olma, benimle tanınma derdi olmayan ya da maddiyata goz dikmemiş, kendi maddi durumu zaten iyi olan ancak oyle olur."
Oyunculuk yapacaksam botoksu bırakırım
İrem Derici oyunculuğa sıcak baktığını soyledi: "2016'da 'Bekar Bekir' diye filmde oynamıştım. Dizilerde ufak tefek rollerim vardı. Ama oyunculuk yapacaksam botoksu bırakırım. Kendimi izlerken cok yetersiz buldum. Ses tonlamam, yuzumun diğer yerleri efsane ama kaşlar kımıldamadığı icin olmuyor."
Eski eşten imalı paylaşım
İrem Derici'nin, Sagopa Kajmer'in "Vazgectim İnan" şarkısını seslendirmesi uzerine rapci'nin eski eşi Kolera olay yaratan bir tweet attı. Sagopa Kajmer'in Twitter hesabına "İrem Derici, şarkımı kendinden guzellikler katarak yorumladı. Cok mutlu oldum" yazmasının ardından Kolera, eski eşinin Derici ile birlikte olduğunu ima eden paylaşım yaptı: "E tabii kirasını bir şekilde odetirler. İlla para vermene gerek yoktur."
Kaynak: Hurriyet