KAVACIK'ta 9 katlı binanın 4'uncu katında cıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Alevlerin ust katlara sıcramaması icin yoğun caba sarf edildi. SABAH YURTDIŞINA GİDECEK BABA VE OĞLUA YANGIN ŞOKU
Beykoz Kavacık Mahallesi'nde bulunan 9 katlı binanın 4'uncu katında henuz bilinmeyen bir nedenle yangın cıktı. Haber verilmesinin ardından olay yerine cok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay esnasında apartman sakinlerinin birbirlerine haber vermesi ile apartman boşaltıldı. Kısa surede sondurulen yangında can kaybı yaşanmazken yangının cıktığı dairedeki baba oğulun sabah saatlerinde yurt dışına yolculuk planlarının olduğu oğrenildi. Dumandan etkilenen baba ve oğluna ambulansta mudahale edildi.

APARTMAN SAKİNİ YAŞANANLARI ANLATTI
Yangın sırasında binada bulunan Emre Unal, "Once bir tıkırtı vardı. Birileri eşya taşıyor zannettim. Sonra bir tanesi 'yangın var' diye bağırdı, cok acayip duman vardı. Sonra aşağıya inemedim, balkona cıktım. Biri bana 'yuzune ıslak havlu sar' dedi onu sardım baktım, bir şey olmuyor aşağıya indim. Yanan dairede biri bağırıyordu ve cok karanlıktı. Onu bulamadım sonra aşağıya indim, baktım gelen yok tekrar yukarıya cıktım. Kapıları caldım baktım ses yok tekrar aşağıya indim sonra oğrendimki herkes iyiymiş kimseye bir şey olmamış" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, cıkış nedeni itfaiyenin calışmalarının ardından belirlenecek.
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı