Kırıkkale'nin Delice ilcesine bağlı Cerikli beldesindeki tek katlı evde iddiaya gore eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. Son bir hafta icerisinde odalarda nedeni belli olmayan ufak caplı 9 kez yangın cıktığı belirtildi. Bir odada ise duvarda asılı 15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz'ın yangından etkilenmeyen fotoğrafı dikkat cekti. Kılınckaya ailesi, yangınların nedenini bulmak icin jandarmadan destek istedi. Eve gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri burada bir sure inceleme yaptı. Yangının sebebi ise yapılan araştırma sonrası netleşecek.
Yaşananları anlatan Remzi Kılınckaya, annesini kaldığı evde 9 kez cıkan yangının neden olduğunu bilmediklerini soyledi.

[h=3]"DOĞAUSTU BİR OLAY"[/h]Kılınckaya, "Bu olay ilk cıktığında elektrikcileri cağırdık. Bunun kesinlikle elektrikten kaynaklı bir şey olmadığını soylediler. Elektrikle alakalı bir durumun olmadığını soylediler. Yani bunun doğaustu bir olay. Benim ricam şu Turkiye'de boyle bir şey başına geldiyse bizlere yardımcı olsunlar. Ne yaptılar nasıl ettiler? Bugun yanan yer işte burası. 9 defa yandı. Yani her odada da yandı. Dun bu salonda cıkan ilk yangını hanım gordu. Hemen kaldırdım kendi ellerimle attım" dedi.
[h=3]"NEDEN OLDUĞUNA BİZ BİR MANA VEREMEDİK"[/h]Ablasının evinin yandığına kendisinin de şahit olduğunu anlatan İsmail Yorulmaz, "Olay yeri inceler gibi bizde baktık. Neden olduğunu nasıl olduğunu biz bir mana veremedik. İnsanlar tarafından belirli bir duşman tarafından elektrik kacağından dolayı bir yangın değil bu. Kesinlikle değil. Dun geldim yine bir yangın daha cıktı. Geldik akşamuzeri kendimde şahit oldum. Bir yangın daha cıktı. Catıdan duman cıkıyordu. İceri girdik bu sefer banyo havluları yandı. Kendi gozumle gordum. Dışarı cıkardılar" ifadesini kullandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / KADİR ARSLAN