Fenerbahce Başkanı Ali Koc, Kasımpaşa'yı farklı yendikleri mac sonrası acıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Koc, Sinan Gumuş'un ceza sahası icerisinde duşurulduğu ve penaltı duduğunun calmadığı pozisyonda VAR'a gidilmesi gerektiğini soyledi. Fenerbahce Başkanı ayrıca, acıklamalarında yazdıkları mektuba henuz cevap vermeyen Turkiye Futbol Federasyonu'na da tepki gosterdi.

İşte Ali Koc'un acıklamaları:
"VAR'da verilen kararlarla lig tablosunun şekillendiği birkac haftayı geride bıraktık. Kim ne kadar bağırıyorsa, sonucunu aldığı haftalar. VAR konusu sıkıntı olmaya devam ediyor. VAR odasında tepki koyanların sonrasında yaşadıkları."
[h=3]"VAR'DA İZLENMELİYDİ"[/h]"Bugun bizim penaltı pozisyonumuz en azından VAR'da izlenmeliydi. İzledim o pozisyonu. Kasımpaşa'nın da bir pozisyonu var penaltı icin o da VAR'da izlenmeliydi, bana soylenen o. Sizlere de tek tek sorduğumuzda penaltı olduğunu soyluyorsunuz bugunku pozisyonun. Şampiyonluk yarışındaki diğer takımların maclarında VAR'a cağırılan pozisyonlar, bizde cağırılmayanlar..."
[h=3]KOC'TAN TFF'YE TEPKİ[/h]"TFF'ye mektup yazdık, cevap vermeye dahi tenezzul etmediler henuz. Demek ki dilimiz yabancı geldi, başka turlu konuşmamız gerekiyor. Sadece biz değil, tum takımlar şikayetci, son derece yapıcı bir mektup yazdık ama cevap dahi yazmadılar."
[h=3]"OLUMUNE MUCADELE EDECEK RUHA YAKLAŞIYORUZ"[/h]"Bu forma icin, bu arma icin sonuna kadar savaşacak, olumune mucadele edecek ruha, takım anlayışına yaklaşıyoruz. Son zamanlarda bu eksikti. Fenerbahce bu ruhu sahaya koyduğunda, kotu oynadığında bile 3 puanı alır."
[h=3]"1-2 TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR"[/h]"Tekrar soyluyorum, bir transfer imzalanana kadar, oldu, olacak demiyoruz. 1-2 transfere ihtiyacımız var. Limitler doğrultusunda, sportif direktorumuz ve teknik heyetimiz, scout raporlarıyla birlikte bize bir goruş sundular."