Ankara İl Milli Eğitim Muduru Turan Akpınar, Beypazarı ilcesinde ziyaretlerde bulundu.
İAkpınar, ilk olarak İlce Milli Eğitim Muduru Hurrem Dursun'u ziyaret ederek, eğitim, oğretim ve okul inşaatları ile devam eden inşaatlar hakkında bilgi aldı.

Akpınar, daha sonra inşaatları tamamlanan ve yapımı suren okul inşaatlarında incelemede bulundu. Akpınar, tum okul ziyaretlerinde, yetkililerden bilgi aldı.
Akpınar, 2021 yılının ilk mesai gunu Beypazarı'nı ziyaret ederek, yapılan calışmaları yerinde gorduklerini belirtti.
Yeni yapılan eğitim yatırımlarını incelediklerini ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:
"Evrak uzerinde Milli Eğitim Mudurluğumuz bize iletiyorlar ama bir de yerinde gorelim istedik ve istişare ederek bir karar verelim dedik. Bununla birlikte Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, yeni binasına taşındı. Yeni binaya taşınmalarının ardından calışmalarını geliştirdi. Okul mudurumuz atolyeleri geliştirdi ve kamuya da yansıdı. Gercekten burada, ozellikle meslek liselerinin uretime yonelik calışması, cocuklarımızın hayatla tanışmasına yansıyan ciddi calışmalar var. Ozellikle mobilya atolyesi, elektrik, elektronik ve diğer atolyelerde yapılan guzel calışmaları burada gormuş olduk. Bu calışmalar dolayısıyla butun ekibimiz başta olmak uzere İlce Milli Eğitim Mudurune, okul mudurlerimize cok teşekkur ediyorum. Her şey daha da guzel olacak."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Yaşar Tonbak