Kaman İlcesi Bayramozu koyunde yılbaşı akşamı meydana gelen olayda, iddialara gore 22 yaşındaki Vildan İnce ailesinin baskısıyla amcasının oğlu olan Paşa lakaplı Resul İnce ile imam nikahıyla evlendirildi. Ancak genc kız yaklaşık 1.5 ay once sevgilisi Osman Celik ile birlikte kayıplara karıştı.
[h=3]"BABAM HASTA, GEL HELALLEŞ" DİYEREK EVE CAĞIRDI[/h]Kacak olan 2 genc resmi nikah yaparak evlendi. Yeni yıl nedeniyle ilceye geri donen gencler Osman Cakır'ın ailesinin yanına gitti. Yılbaşı sabahı ise Vildan İnce'nin ablası Hatice C. kardeşini telefonla arayarak, "Babam rahatsız gel barış ve helalleş" diyerek koydeki evlerine davet etti.
[h=3]OLDURUP CUKURA GOMMUŞLER[/h]Sozcu'nun haberine gore; barışma umuduyla koydeki baba evine giden genc cift, evde aile bireyleri tarafından infaz edildi. Daha sonra elbiseleri cıkarılarak aracla Dağbaşı mevkisine goturulerek boş bir araziye acılan cukura atıldı. 2 gencin cansız bedenlerini daha sonra toprakla kapatan zanlılar evlerine dondu.
[h=3]HABER ALAMAYAN AİLE JANDARMAYA HABER VERDİ[/h]Koye giden genclerden haber alamayan Osman Celik'in babası İsmail Celik jandarmaya haber vererek İnce ailesi ile aralarında kız kacırma nedeniyle sorunlar olduğunu ve koye giden cocuklarının geri donmediklerini soyleyerek şikayetci oldu. Koye giden jandarma ekipleri ise İnce ailesinin fertlerini capraz sorguya alınca gercek ortaya cıktı. Aile tarafından oldurulen iki genc boş arazide acılan bu cukura gomuldu.
[h=3]8 KİŞİ TUTUKLANDI[/h]Jandarma suclarını kabul eden zanlıların ifadeleri doğrultusunda iki gencin cesedini gomuldukleri yerden cıkararak otopsi yapılmak uzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gonderdi. İfadeleri tamamlanan zanlıları da adliyeye sevk etti. Nobetci mahkemeye cıkarılan zanlılardan baba Veyis İnce, anne Kadriye İnce, abla Hatice S. ile eşi Mehmet S. Resul İnce, Bedirhan İnce, Recep İnce ve Ramazan İnce planlayarak 2 kişiyi oldurmek, yardım ve yataklık etmek, delilleri saklamak gibi suclardan tutuklanarak cezaevine gonderildi.
[h=3]"PİŞMANIM"[/h]Oldurulen genc kız annesi Kadriye İnce ise cezaevine goturulurken, "Cezam varsa cezamı cekerim ama ben yapmadım. Paşa yaptı. Pişmanım" diye konuştu.