İkisi de Brezilya'da yaşayan 40 yaşındaki Dino De Souza ve 30 yaşındaki Saulo Gomes, 27 yaşındaki Belaruslu Olga ile 2019 senesindeki Barselona tatilinde bir barda tanıştı. Aynı anda Olga'dan etkilenen iki yakın arkadaş, genc kadınla randevuya cıkmak istedi.
[h=3]"BU KİMYAYLA İLGİLİ BİR ŞEY"[/h]Hicbir zaman uclu bir ilişki yaşamayı planlamadığını soyleyen Dino ve Saulo, Olga'ya aynı anda aşık olunca bu durumun doğal olarak geliştiğini soyledi. Dino, "Saulo ile birlikte Barselona'ya varır varmaz Şampiyonlar Ligi macı izlemek icin bir bara girdik. Olga da bir grup arkadaşı ile birlikte oradaydı. Ona yaklaştık ve bizimle bir icki icmesi icin onu davet ettik, o an bu guzel hikaye başladı. Bizim icin uclu bir ilişki yaşamak zor değil. Bir kimyayla ilgili bir şey. Kimya cok gucluydu. Hislerimizi tarif edebilmeyi cok isterdim, ancak bu duyguyu tanımlayacak kelimeleri bulamıyorum" dedi.

[h=3]KOTU YORUMLARI GORMEZDEN GELİYORLAR[/h]Yaklaşık iki yıldır ilişki yaşayan uclu, tatile veya yemeğe birlikte cıkıyor. Başlangıcta arkadaşlarından ve ailelerinden tepki aldıklarını soyleyen Dino verilen tepkiyi anladıklarını ve yaşadıklarını acıkladıktan sonra ailelerinden ve arkadaşlarından destek almaya başladıklarını soyledi. Ancak hala diğer insanlardan negatif yorumlar almaya devam eden uclu, gelen bu yorumları gormezden geliyor.
[h=3]"İNSANLARIN HAKKIMIZDA NE DUŞUNDUĞUNU UMURSAMIYORUZ"[/h]Yalnızca ilişkilerine odaklandıklarını soyleyen Dino "İnsanlar bizi tanıdıkca ilişkimiz hakkındaki fikirleri değişiyor. Şaşırıyorlar ve onceden sahip oldukları negatif fikirleri değiştiriyorlar. Bizler olgun ve hayat hakkında kafa yoran insanlarız. Pozitif kalmaya calışıyoruz ve enerjimizi negatif şeylere harcamıyoruz, ayrıca insanların hakkımızda ne duşunduğunu umursamıyoruz" ifadelerini kullandı.
[h=3]CATIŞMALARI, OYLAMA YAPARAK BULUYORLAR[/h]Her ilişkinin inişleri ve cıkışları olsa da Dino, Olga ve Saulo herhangi bir catışmanın cozumunu oylama yaparak buluyor. Alınacak onemli kararları kesinleştirmek icin aralarında oylama yapıyorlar. Alışılmadık bu ilişkideki rolleri anlatan Dino, "Ben ilişkinin cocuğuyum ve bu ilişkiye neşe getiriyorum. Saulo ise ciddi ve duzenli biridir. Olga ise dikkati dağınık ve duzensiz biridir; ancak ilişkiye koşulsuz ve saf sevgiyi getiriyor" sozlerine yer verdi.
[h=3]"OLGA'DAN COCUĞUMUZ OLSUN İSTİYORUZ"[/h]Fransa'da yaşayan uclu gelecekte cocuk sahibi olmayı umuyor. Dino, "Olga'dan cocuğumuz olmasını istiyoruz. Dunyayı gezmek ve olabildiğince sade bir yaşam surmek, işimizi buyutmek istiyoruz" dedi.