Survivor sevenlerin heyecanla beklediği Survivor 2021 heyecanı başladı. Unluler takımında yer alan Meryem Kasap, izleyicilerin dikkatini ceken isim olurken Survivor 2021 Meryem Kasap kimdir? Survivor Unluler takımı Meryem Kasap kac yaşında, nereli? Meryem Kasap Instagram hesabı ne, araştırıldı. Peki, Survivor 2021 Meryem Kasap kimdir?
[h=3]SURVİVOR 2021 MERYEM KASAP KİMDİR?[/h]Meryem Kasap Doğum Tarihi: 1.05.1992
Meryem Kasap Doğum Yeri: Trabzon
Meryem Kasap Spor Dalı: Atletizm
Meryem Kasap Kac Yaşında: 28
1992 yılında doğan millî sporcu Meryem Kasap, 28 yaşındadır. Sporcu kimliği sayesinde her an spor yapmayı seven milli sporcu, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşmayı seviyor. Meryem Kasap, ayrıca doğayla ic ice olmaktan da zevk alıyor.
Meryem Kasap kendisini şu şekilde ifade ediyor;
Merhaba ben Meryem Kasap, 1 Mayis 1992 Trabzon doğumluyum. Ailedeki 3 cocuktan en kucuğuyum. İlkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilendim. Sporla tanışmam lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadım. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldım ve atletizme yoneldim. Bu spora ilk olarak sırıkla yuksek atlama branşıyla başladım. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına gectim. Bu donem icinde lise oğrenimimi tamamladım ve Karadeniz Teknik Universitesi beden eğitimi ve spor yuksekokulunu kazandım. Eğitim ve spor hayatımı aynı an da yuruttum. Kararlılığım ve azmim sayesinde 400 metrede 1 yıl icinde ilk Turkiye Şampiyonluğuna ulaştım ve milli takıma secildim. Devam eden yıllar icinde bu başarılarım devam etti ve ulkemi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladım. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda ulkeme madalya getirdim. Bu surec icinde lisans oğrenimimi tamamladım ve mezun oldum. 12 yıllık spor hayatımın, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir duzeyde gecti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken aynı kararlılık ve azimle fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lık yapıyorum. Spor gecmişim, hırsım, azmim ve bitmek bilmeyen yuksek enerjim sayesinde Survivor da iz birakanlardan olacağım.
[h=3]SURVİVOR MERYEM KASAP INSTAGRAM HESABI NE?[/h]Survivor Meryem Kasap "meryem" sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Bazı paylaşımları: