SULTANBEYLİ İlce Salgın Denetim Merkezine bağlı Mahalle Denetim ekipleri tarafından gercekleştirilen 203 bin 487 izolasyon denetiminde 109 kişiye toplam 346 bin 620 lira para cezası kesildi.
İZOLASYON KURALLARINA UYMAYAN 109 KİŞİYE ADLİ VE İDARİ İŞLEM UYGULANDI
Koronavirus hastalığına yakalanan veya temaslı olduğu icin ev izolasyonunda bulunan kişilere yonelik olarak 11 Mart tarihinden bugune kadar Sultanbeyli İlce Salgın Denetim Merkezine bağlı Mahalle Denetim ekipleri tarafından gercekleştirilen 203 bin 487 izolasyon denetiminde 109 kişiye adli ve idari işlem uygulanarak 346 bin 620 lira idari para cezası kesildi.

HASTALIĞI ATLATAN VATANDAŞLARA CİCEK TAKDİM EDİLDİ
Ote yandan Sultanbeyli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, koronavirus hastalığına yakalanıp izolasyon kurallarına uyan ve tedavi surecinin ardından sağlığına kavuşan vatandaşlara gecmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vefa calışanları, koronavirus tedbirlerini de uygulayarak, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay'ın selamını ve gecmiş olsun dileklerini hastalığı atlatan vatandaşlara iletti ve cicek takdim etti. KORONAVİRUS HASTALARININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İCİN MUCADELE EDİYORUZ
Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay konuyla ilgili yaptığı acıklamada "Sultanbeyli'de oluşturduğumuz filyasyon ekiplerinde gorev alan tum sağlık calışanlarımızla birlikte koronavirus hastalarının sağlığına kavuşması icin mucadele ediyoruz. Karantina kurallarına uyup yapılan tedavinin ardından sağlığına kavuşan tum vatandaşlarımıza gecmiş olsun dileklerimi iletiyor, kuralara uydukları icin teşekkur ediyorum" dedi. Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay onceliklerinin halk sağlığını korumak olduğu icin izolasyon, maske, mesafe ve temizlik kurallarına herkesin uymasını, ozellikle hakkında izolasyon kararı bulunan vatandaşlarımızın izolasyon sureleri bitene kadar evlerinde kalmalarını rica etti.
(Fotoğraf)

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı