İzmir Adliyesinde 4 yıl once meydana gelen teror saldırısında, teroristlerle catışan polis memuru Fethi Sekin ve mubaşir Musa Can şehit olmuş, 3'u polis 7 kişi yaralanmıştı. Hain saldırının yıldonumune bir gun kala, faciayı onleyen Şehit Fethi Sekin'in yeni goruntuleri ortaya cıktı. Goruntulerde, adliyenin yanındaki kafe calışanları, şehit polisin kulubesinde gizlice bekleyerek Sekin'i korkutmaya calışıyor. Sekin ise kameralara gulerken yansıyor.
[h=3]"VİDEOYA KISA BİR SURE ONCE DENK GELDİK"[/h]Goruntuleri ceken kafenin eski calışanı Ozturk Ucar, "Biz onunla hep şakalaşırdık, onu korkutmaya calışırdık. O gun de yine şehidimizle şakalaşmak istedik. Kulubesinin icinde beklemiştik. Onu korkutmaya calışmıştık. O goruntunun uzerinden zaman gecti. Şimdi anlıyoruz ki; biz onu korkutmaya calışırken o meğer kahramanca catışarak bizim korkularımızı bitirecekmiş. Videoya kısa bir sure once denk geldik. Arşivi kurcaladığımızda gorduk ve duygulandık" dedi.
[h=3]"ONU COK OZLUYORUZ"[/h]Fethi Sekin'i cok ozlediklerini belirten Ucar, "Goruntuleri izleyince eski gunler aklımıza geldi. Sanki yaşıyor ve karşımızda onu goruyor gibi olduk. Onu cok ozluyoruz. Ağabey-kardeşten ote bir ilişkimiz vardı, keşke yaşasaydı. Ben 4 yıldır adliye tarafına gidemiyorum. Gittiğim zaman gozyaşlarına boğuluyorum. Fethi Sekin bana montunu, kaskını, yağmurluğunu vermişti. Onları evimde saklıyorum. Bu sene pandemiden dolayı gidemedim ama seneye nasip olursa Elazığ'a gidip mezarı başında dua etmek istiyorum" diye konuştu. Ucar, adliye saldırısı sırasında calıştığı kafede o anları cep telefonu kamerasına da kaydetmişti. Fethi Sekin ve yaralanan şahıslar, Ucar'ın cektiği goruntulere yansımıştı.