Topladığı puanlarla ust sıralara tutunmaya calışan Gaziantep Futbol Kulubunde forma giyen Kenan Ozer, geride kalan haftalarda gorev aldığı maclarda adeta takımın nobetci golcusu haline geldi.
Onceki sezon TFF 1. Lig'de mucadele ederken MKE Ankaragucu'nden Gaziantep FK'ye transfer olan 33 yaşındaki tecrubeli forvet, şampiyonluk yaşadığı Gaziantep temsilcisiyle 2 sezondur Super Lig'de boy gosteriyor.

Gecen sezon 29 macta gorev alıp 3 gol atan Ozer, bu sezon ise gecen yılın istatistiklerini şimdiden yakaladı. Geride kalan 15 lig macının kadrosunda kendisine yer bulan ancak 7'sinde ilk 11'de şans bulan Kenan Ozer, bu macların sadece birinde karşılaşmanın son duduğune kadar sahada kalabildi. Geride kalan 15 lig musabakasında 575 dakika forma şansı yakalayan Ozer, mac başına 38 dakika sure ortalamasını buldu.
Takımına katkı sağlıyor
Mucadeleci yapısıyla dikkati ceken Kenan Ozer, bu sezon 3 gol atarken, son olarak oynanan Buyukşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında da takım arkadaşı Kevin Mirallas'ın golunu hazırlayan isim oldu.
Bu sezon Beşiktaş ve Yukatel Denizlispor maclarında da rakip fileleri havalandıran Kenan Ozer, 3-1 kazanılan Fenerbahce macında da karşılaşmanın skorunu belirleyen frikik golune imzasını attı.
Erzurum deplasmanında da 1 puanın alınmasında etkili rol oynayan Kenan Ozer, bu sezon yedek kulubesinden takımına en cok katkı sağlayan isim oldu.
Kenan Ozer: "Var gucumle takımıma katkı sağlamak istiyorum"
Kenan Ozer, AA muhabirine, takımın iyi bir arkadaşlık ve aile ortamına sahip olduğunu soyledi.
Bu durumun takımın ve bireysel olarak her oyuncunun performansına olumlu anlamda katkı sağladığını aktaran Ozer, şoyle konuştu:
"Benim icin sahada ne kadar kaldığım onemli değil, onemli olan sağladığım katkı. İster bir dakika ister 90 dakika gorev verilsin, ben her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Bunun en onemlisi de benim performansımdan ziyade takımımızın alacağı sonuclardır. Ben var gucumle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Daha iyilerini yapabilmek icin cok daha fazla calışacağım."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Kerem Kocalar