Oyuncu Kaan Yıldırım ve Hadise 2020 yılında surpriz bir aşka yelken actı. Uzun sure aşklarını gizleyen Kaan Yıldırım ve Hadise daha sonra fotoğraflar paylaşarak ilişkilerini duyurdu.
Surpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın kopeği Benek sayesinde ortaya cıktı. Yıldırım'ın fotoğraflarından Benek adlı kopeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgeledi.

Herkes ikilinin evlilik haberini beklerken yılın son gunlerinde Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı.
"NOKTALANDIRMIŞ BULUNUYORUM"
Hadise, Instagram hesabından yaptığı acıklamada, "Aşk cok guzel, her şey aşkla guzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yuzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalanırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep soylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullandı.
2021'in ilk gunlerinde Hadise'den bir paylaşım geldi. Bu paylaşım ciftin fanlarını heyecanlandırdı. İddiaya gore Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı. Hadise'nin paylaşımını Kaan Yıldırım'ın evinin bahcesinden yaptığı iddia edildi. Birbirlerine bir şans daha verdikleri konuşulan unlu cift henuz bir acıklama yapmadı.
Kaynak: Hurriyet