Dun sabah saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye gore, Elif Turan, ekmek almak icin evinden cıkarak bakkala doğru yurumeye başladı. Bu sırada cep telefonunu elinde tutan Elif Turan'a arkasından bir kişi yaklaştı.
[h=3]BOŞ ANINI BEKLEDİ[/h]Kucuk kızın boş anını bekleyen kişi, Elif'in elinde tuttuğu telefonu alarak kacmaya başladı. Yaşananları goren vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sokak uzerinde bulunan dukkanların guvenlik kameralarını inceleyerek şupheliyi tespit etti.
Kapkaccı, polis ekiplerinin yaptıkları calışmalar sonucunda kısa surede yakalanarak polis merkezine goturuldu.
[h=3]YAŞANANLAR GUVENLİK KAMERASINDA[/h]Kucuk kızın yaşadığı korku dolu anlar sokakta bulunan bir dukkanın guvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Guvenlik kamerası goruntulerine, kapkaccının kucuk kızın arkasından yaklaştığı ve cep telefonunu caldığı anlar yansıdı.
[h=3]"GELDİ, CELME TAKTI, KOŞTU"[/h]Yaşadığı korku dolu anları anlatan kucuk kız, "Ekmek almaya gidiyordum. Yuzu gozukmuyordu. Geldi, celme taktı, koştu. En altta kırmızı ceketli bir tane cocuk vardı. Ben koşayım dedim. Adam da kactı gitti. Orada kactı" ifadelerini kullandı.