YENİBOSNA'da motosiklet surucusu Ozgur Aksoy'a seyir halindeyken bir otomobil carptı. Olayın ardından otomobil şoforu olay yerinden kacarken, kaza anı da kameraya yansıdı. Sağlık calışanı Aksoy, kaza nedeniyle vucudunda ve boynunda ağrılar olduğunu, psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Biz pandemi surecinde bir canı kurtarmak icin elimizden geleni yaparken bu vurdumduymaz surucunun cinayete teşebbus edercesine kacarak gitmesi bir kez daha canımı yaktı" dedi. OLAY YERİNDE BIRAKTI
Olay, 29 Aralık 2020 tarihinde saat 19.30 sıralarında Yenibosna'da meydana geldi. Sağlık calışanı Ozgur Aksoy, Yenibosna'dan evine motosikletiyle donerken bir otomobil surucusu ona carptı. Otomobil surucusu, Aksoy'u olay yerinde bırakıp kacarken o anlar Ozgur Aksoy'un kask kamerasına ve başka bir otomobilin arac kamerasına saniye saniye yansıdı.
"GECER GECMEZ KENDİMİ YERDE BULDUM"

Orta şeritte seyir halindeyken trafiğin oluşması sebebiyle şerit değiştirdiğini belirten Ozgur Aksoy, "Sinyalimi verdikten sonra aynadan baktığımda hicbir aracın sol şeritte olmadığını gordum. Ben de sol şeride gecmek istedim. Gecer gecmez kendimi yerde buldum ve yerde suruklendim. Bir arac bana vurarak kactı" dedi. Sağlık personeli olduğunu kaydeden Aksoy, "Biz pandemi surecinde bir canı kurtarmak icin elimizden geleni yaparken bu vurdumduymaz surucunun cinayete teşebbus edercesine kacarak gitmesi bir kez daha canımı yaktı" ifadelerini kullandı. "VUCUDUMDA VE BOYNUMDA HALA AĞRILAR VAR"Şoforun olay yerinden kacmasından sonra metrelerce suruklendiğini one suren Aksoy şoyle devam etti: "Hala kendime gelmiş değilim, sağlığımdan oldum ve psikolojim bozuldu. Hala kabus goruyorum bununla ilgili. Cok şukur diğer surucu arkadaşlar bana yardım etti. Onlara bir kez daha teşekkur ediyorum. O kacan surucunun de bir an once yakalanmasını istiyorum. Onun başkalarının canını yakmasından cok korkuyorum. Vucudumda ve boynumda hala ağrılar var, surekli olay anını hatırlıyorum."
"GEC GİTMEK CANA MAL OLMAK İYİDİR"Arac şoforlerinin motorculara da bir an once saygı gostererek onları fark etmesini temenni eden Aksoy, "Herkes saygılı bir şekilde yardımlaşmalı. Beş dakika daha gec gitmek başkalarının canına mal olmaktan daha iyidir" dedi.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı