Esquire dergisine roportaj veren Kenan İmirzalıoğlu "Kızımla hayatım bambaşka bir noktaya taşındı. 15 yıl once gercekleşseydi, aynı anlayışta mı olurdum, emin değilim. Yaş itibariyle daha iyi gozlemleyebiliyorum. Lalin'i kucağıma alınca, tamamlandık hissi geldi" dedi.
"İnşallah edepli olur"
Empati yeteneğinin arttığını soyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor. Kızıma en cok edebi oğretmek istiyorum. İnşallah edepli ve vicdanlı olur. Karşısına hep iyi insanlar cıksın diye dua ediyorum. Bizim artık uc kişilik bir dunyamız var. Birlik ve butunluk duygumuz gelişti." diye konuştu.
"Annelere saygım arttı"
46 yaşındaki oyuncu, 2016'da hayatını birleştirdiği Sinem Kobal icin de şunları soyledi: "Doğru zamanda nikah masasına oturdum. Evlilik icin ozellikle erkek hazır olmalı. Eğer benim gibi eşinizi bulduysanız, evlilik mukemmel. Kendimi daha guclu ve iyi hissediyorum. Lalin'den sonra Sinem'e ve tum annelere saygım beş kat arttı."
"Kellemi koydum"
İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun acıklamaları:
"Cok daraldığım zaman Kaz Dağları'nın tepesine cıkarım."
"Hocalardan tarih ve felsefe dersleri almak istiyorum."
"Osman Sınav, 'Deli Yurek' icin once bana sıcak bakmamış. Sonra 'Kelleni bu işe koyarsan, oyuncu olursun' dedi. Kabul ettim."
"Tuncel Kurtiz gorduğum en calışkan ve işine saygı duyan oyunculardandı. Deli gibi calışırdı."
"Şener Şen de oyledir. Genclerden daha calışkandır."
Kaynak: Hurriyet