ANTALYA'da, sevdiğini soylediği gencin 'Bu halinle mi' sozune uzulen Begum Cansu Karadağ (23), 6 ayda 120 kilodan 68 kiloya duştu.
Duzenli spor ve diyet yaparak kilo verdiğini soyleyen Begum Cansu Karadağ, 60 kiloya kadar zayıflayıp, fit vucuda sahip olmayı hedeflediğini soyledi. Spor ve diyetle kısa surede fiziğini forma sokarak, hızla kilo verdiğini anlatan Karadağ, kilo mucadelesine nasıl başladığını şoyle anlattı:

"Benim zayıflama kararı almamın nedeni, platonik aşık olduğum bir cocuktu. İsmini artık anmak istemiyorum, aylar once bir cesaretle yanına gidip kendisini sevdiğimi soyledim. O da bana, 'Bu halinle mi' karşılığını verdi ve reddetti. O sozleri beni cok rencide etti. Gunlerce ağladım. O gunden sonra uzun sure depresyona girdim. Ailemin yonlendirmesiyle spor ve diyete başladım. 68 kiloya kadar zayıfladım. 6 ayda bu kiloyu verdim. Hedefim 60 kiloya inerek hatlarımı duzgunleştirmek. Kilo verirken, vucudumun sarkmasını istemiyorum. Bu nedenle kardiyo ve fitness yapıyorum. Mankenlik ajansına kaydoldum ve gelecekte iyi bir model olmak istiyorum."Kilo vermeden once giydiği eşofmanlarına ve elbiselerine baktığında aradaki farkın kendisini motive ettiğini dile getiren Karadağ, "O zamanlar giydiğim bir eşofmanımın icine şimdi benimle bir arkadaşım daha girer. Aslında orta boyda bir kız arkadaşımın kilosu kadar zayıfladım" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İbrahim LALELİ