Hes Kablo Kayserispor Başkan Danışmanı ve Basın Sozcusu Mustafa Tokgoz, Beşiktaş macından sonra acıklamalarda bulundu. Tokgoz, Beşiktaş lehine verilen iki penaltının da doğru olduğunu soyledi.
Beşiktaş'ın Hes Kablo Kayserispor'u 2-0'lık skorla mağlup etmesinin ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Mustafa Tokgoz, "Penaltı pozisyonunun haklı olduğunu duşunuyorum. İkisi de birbirine benzer penaltılar. Penaltı kararları doğru. Hakemin cok tartışılacak bir yanı olmadığını duşunuyorum. Guzel de futbol oynadık ama cok fazla atak gercekleştiremedik. Daha iyi olabilirdik. Onumuzde Denizlispor macı var. Ona konsantre olup rakiplerimizden puan almanın cabasına duşeceğiz. Maalesef bu macı kotu bir şekilde kaybettik. Biz gecen sezon 16 puan onumuzdeki Yeni Malatyaspor'u yakalamıştık. Cok iyi oynayıp kaybettiğimiz maclar var. Bazı maclarda gercekten hakem kıyımına uğradık. Bakın bu macta da penaltı kararları var, doğru diyorum. Cunku doğru. Ama diğer maclarda hakem kıyımı olduğunu soylemiştik. Biz hem 25 milyon TL'lik transfer tahtasını actırma bedelini hem de yapacağımız transferlerin butcesini ayarlamaya calışıyoruz. Taraftarımız da biz de gerginiz. Gecen yıldan beri bu travmayı yaşıyoruz. Her maca cıkarken duşeceğiz, duştuk gerginliğini yaşıyoruz. Yonetimimiz olaya tamamen hakim. Transfer edilen her oyuncudan istediğimiz verimi alamıyoruz. Eğer transfer tahtasını acabilirsek yapacağımız takviyelerle takımımız cok daha iyi duruma gelecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Biz takımımızın kotu olmasını istemeyiz ama cok ciddi bir finansal krizle karşı karşıyayız. Hicbir gelirimiz yok. Mac da kazanamadığımız icin transfer yasağı sorununu gecmek ve transfer yapabilmek icin mucadele veriyoruz. Bu konuları atlattığımız zaman transfer sorunu cozulur. Tedirginiz, uzgunuz. Bunları atlatmak icin tum mucadeleyi veriyoruz. Korkmayın. Emin olun ki gercek Kayserispor istediği skorlara yakında kavuşacak" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İlyas KAPLAN