Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında, yonetim kurulu uyelerinin icinde bulunduğu locaya yapılan saldırıyı kınadı.
Super Lig'in 16. haftadasında Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, siyah-beyazlı yonetim kurulu uyelerinin bulunduğu locaya yapılan saldırı hakkında bir acıklama yaptı. Yapılan saldırıyı kınayan siyah-beyazlılar, konu hakkında resmi siteden şu ifadelere yer verdi:
"Futbol Takımımızın Super Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı musabakayı izlemek uzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu'nda bulunan Yonetim Kurulu Uyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.
Saldırıyı gercekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun guzelliğine golge duşuren bu tur olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.
Yonetim Kurulu Uyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar uzuntu duyduğuna yurekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gozbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Cebi'yi telefonla arayarak uzuntulerini ifade etmiştir.
Kulubumuz, Yonetim Kurulu Uyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki surec başlatacak ve surecin sonuna kadar takipcisi olacaktır."
-İHA-
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ercan Doğan