Survivor 2021 gonulluler takımı kadrosunun acıklanmasının ardından Sena Ozdemir'in kim olduğu, izleyiciler tarafından merak edilen ve araştırılan sorgulamalar arasında yer almaya başladı. Sena Ozdemir, Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacılarının iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, Sena Ozdemir kimdir? Survivor 2021 gonulluler yarışmacısı Sena Ozdemir kac yaşında, nereli?
[h=3]SURVIVOR SENA OZDEMİR KİMDİR?[/h]Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan Sena Ozdemir, kendisinden şu sozlerle bahsediyor;

"Merhaba ben, Sena Ozdemir, 19 yaşındayım. İzmir'de doğdum buyudum babam Balıkesirli annem Bulgaristan gocmeni. Ataturk Spor Lisesi'nde okudum. 10 yaşından beri atletizm yapıyorum. Branşım 100-200 metre ceşitli Turkiye derecelerim ve liseler arası dunya şampiyonası bayrak yarışında dunya ucunculuğum var. Şu anda da İzmir buyukşehir belediyesi spor kulubunde lisanslı sporcu ve Ege Universitesi'nde beden eğitimi oğretmenliği 2. sınıf oğrencisiyim."
[h=3]SENA OZDEMİR INSTAGRAM HESABI NEDİR?[/h]Başarılı isim Instagram hesabını senasuozdemirim kullanıcı adıyla kullanıyor.