Emin Gunenc, Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan isimler arasında yer alıyor.Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan Emin Gunenc'in kim olduğu, hangi yaşında ve nereli olduğu, internet uzerinden bircok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Emin Gunenc kimdir? Survivor 2021 gonulluler yarışmacısı Emin Gunenc kac yaşında, nereli?
[h=3]SURVIVOR EMİN GUNENC KİMDİR?[/h]Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan Emin Gunenc, kendisinden şu sozlerle bahsediyor;
"Merhaba ben Emin Gunenc, 23 Temmuz 1994'de İstanbul'da doğdum. Tekirdağ Şarkoyluyum. 8 yaşında futbola başladım. 18 yaşına kadar futbol oynadım sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Universiteyi Marmara Universitesi makine ressamlığı bolumunde okudum. Universite bitince oyunculuk eğitimi aldım. En son Kanal D'de yayınlanan Bir Annenin Gunahı dizisinde oynadım."
[h=3]EMİN GUNENC INSTAGRAM HESABI[/h]Başarılı isim Instagram hesabını emingunenc kullanıcı adıyla kullanıyor. An itibariyle 13 bin takipcisi bulunuyor.